Zondag, de perfecte dag om met een nieuwe roulette strategie te komen. De Three Column roulette strategie is een nieuwe strategie die ik nog niet eerder was tegengekomen. Deze zeer simpele maar doeltreffende strategie weet op handige wijze de speler geld te laten winnen. Alhoewel, wat geluk kan nooit kwaad, zo ook bij de Three Column roulette strategie.

Als je met de Three Column roulette strategie wilt winnen, is zoals ieder andere strategie geluk nodig. Indien er dan voldoende geluk is, ben je er zeker van dat je ook kunt winnen.

Benieuwd naar de werking van de Three Column roulette strategie en de complete uitleg hiervan? Lees dan snel verder!

Uitleg Three Column roulette strategie

In het kort is de Three Column roulette strategie niets meer dan een inzet op drie vlakken. Op de Franse roulette tafel (Europees kan ook) kies je drie kolommen waar je op speelt. Dat betekent dat je op 18 getallen, ofwel de helft, inzet. Je kan de Three Column roulette strategie dus niet op een Amerikaanse roulette tafel uitproberen. Omdat daar nog een extra getal te vinden is en het huisvoordeel dus hoger is, ben je nadeliger uit. De Three Column roulette strategie dient alleen toegepast te worden op de Franse roulette tafel.

De hoogte van de inzet met de Three Column roulette strategie is afhankelijk van jouw bankroll. Zie jouw startbankroll als 100 procent voor de theoretische uitleg van deze Three Column roulette strategie. Je zet iedere ronde drie keer 5 procent van je actuele bankroll in.

Per ronde, gaat er dus 15 procent in. Mocht je geen een ronde winnen, dan betekent dit dat je 6 rondes kunt spelen zonder je bankroll up te graden. Het is dan ook verstandig om met een relatief kleine bankroll te spelen. De bankroll moet echter wel hoog genoeg zijn om de minimuminzetten te kunnen volgen. Bij een tafel van een minimum a 5 euro, is je bankroll dus minstens 100 euro. Is het minimum 1 euro, dan ben je met 20 euro dus al goed. Je moet ongeveer 20 keer de minimuminzet kunnen bezitten aan fiches.

Online of offline?

Het maakt bij de Three Column roulette strategie niet uit of je deze online of offline gebruikt. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om online de Three Column roulette strategie toe te passen en van auto roulette gebruik te maken. Je kiest dan 1 keer de drie kolommen waar je op inzet en je laat vervolgens het spel doorlopen.

Handig toch?