Recent kwam ik de Shotwell roulette strategie tegen op een website die beweerde dat de strategie nieuw was, maar toch sinds de jaren 70 al de ronde doet. Oke, lijkt al op een vrij sterk verhaal. Toch was ik benieuwd naar de inhoud van de Shotwell roulette strategie, want mogelijk hebben we het dan toch over een strategie waar we meer mee kunnen dan alleen verdubbelen. Ik besloot diep in de grotten van het internet te duiken en alles over de Shotwell roulette strategieop te zoeken. Ik weet nu meer en deze informatie ga ik met jou delen. Dus lees maar snel verder om te ontdekken of je deze strategie over vijf minuten weer mag vergeten.live-casino-tv-roulette-odds-table

Wat weet ik nu over de Shotwell roulette strategie

Even een tijdje terug naar 1970, het jaar dat de Shotwell roulette strategie uitgevonden zou zijn. Helaas is er helemaal niets bekend over de herkomst behalve het jaar 1970, dus dat lijkt al een bewering die hoogstwaarschijnlijk niet klopt.

Veel websites zijn van mening dat veel mensen de Shotwell roulette strategie al jaren onbewust gebruiken. Een mogelijke verklaring kan hiervoor zijn dat de Shotwell roulette strategie ouderwetse technieken simpelweg heeft gekopieerd. Het zou zomaar kunnen toch?

De Shotwell roulette strategie is namelijk niets anders dan het verspreiden van je fiches zodat jij je risico spreidt, een veel gebruikte beredenering voor het inzetten van fiches op onnodig veel getallen en combinaties. Ja, ik ben niet voor dergelijke strategieën die het voortdurend over risico spreiden hebben. Roulette is een kansspel en risico hoort daarbij. Leer er mee te leven.

Je zet het overgrote deel van je inzet in op een reeks van 6 opeenvolgende getallen, bijvoorbeeld 6 t/m 12. Verder zet je nog op 8 andere getallen in die jij zelf mag bepalen. Het maakt dus niet uit op welke getallen je buiten deze reeks om inzet, dat is helaas niet te vinden in de Shotwell roulette strategie.

Het doel van deze strategie is dus om je kansen te spreiden zodat je zoveel mogelijk kans maakt om te winnen. Maar als je dus verliest, dan heb je dus vrij weinig risico genomen maar wel veel verloren, aangezien je op veel combinaties inzet. Het lijkt dus een vrij onverstandige gedachte achter een veel gekozen strategie. Want er is altijd de kans dat bijvoorbeeld het getal 0 valt. Als jij dan op de 35 andere getallen hebt ingezet, ben je nog steeds klaar. Dan heb je 35 fiches verspeelt en in principe heel weinig risico genomen, terwijl het toch uitzonderlijk slecht heeft uitbetaald.

Wat dan wel?

Ik kan je helaas niet aanraden om met de Shotwell roulette strategie te spelen. Je kan beter grotere risico’s met lagere inzetten nemen dan op het hele board in te zetten. Dat is niet alleen goedkoper bij verlies, maar ook nog eens leuker. De enige adrenaline kick die je anders bij Shotwell roulette strategie krijgt is juist de kick als je verliest. En dat willen we niet hebben natuurlijk.