De Martingale roulette strategie, heeft deze strategie wel een toekomst? In een tijd waar we slimmer willen gokken lijkt deze strategie juist voor de gemiddelde gokker verder weg dan ooit te zijn. Wat mogelijk nog belangrijker is, is dat het aantal highroller sterk aan het afnemen is. En laten vooral highrollers gebruik maken van de Martingale roulette strategie. Het is belangrijk dat de Martingale roulette strategieblijft bestaan, maar wel dat de juiste doelgroep de strategie gebruikt. Want het komt nog te vaak voor dat de verkeerde spelers gebruik maken van de Martingale roulette strategie.

Hoe werkt de Martingale roulette strategie

We kunnen het er wel over eens zijn dat de Martingale roulette strategie een van de makkelijkste roulette strategieën uit het boekje is. Zonder twijfel kunnen we tevens melden dat de Martingale roulette strategie de bekendste strategie is, mede door de statistieken achter deze strategie.

Want inderdaad, het is een strategie waarmee je uiteindelijk gegarandeerd een dik bedrag wint. Echter zit daar wel één enorme belangrijke voorwaarde aan verbonden, je hebt een behoorlijke buidel nodig om hier voldoende uit te halen.

De Martingale roulette strategie is simpelweg het voortdurend verdubbelen van je inzet. Iedere ronde, ongeacht je winst of verlies, verdubbel jij je inzet. Als je dan wint, dan win je dus telkens een verschil tussen je winst en verlies, waardoor je iedere ronde wint.

In principe zitten er geen strakke eisen aan het uitvoeren van de Martingale roulette strategie, maar dat zou wel verstandig zijn. Een probleem van de Martingale roulette strategie is namelijk dat er geen voorwaarden aan het uitvoeren van de strategie vastzitten. Neem bijvoorbeeld de regel waarin je voortdurend wordt gevraagd om je inzet te verdubbelen. Doordat er dus geen einde aan de Martingale roulette strategie zit, ben je zonder voorwaarden gegarandeerd om te verliezen, wat niet de bedoeling is. Je kunt alleen maar inzetten op simpele kansen en niet op getallen, waardoor je iedere ronde met een gelijke kans kunt inzetten. Simpele kansen zijn kansen zoals rood en zwart. Ik raad je aan het ook bij dekkleuren te houden om het voor jezelf gemakkelijk te houden.

Juiste uitvoering Martingale

Als jij bijvoorbeeld de regel zou stellen dat je na twee keer winst stopt, dan kan je pas echt de vruchten van deze Martingale roulette strategie plukken. Het is aan jou om te bepalen tot op welke hoogte je de Martingale roulette strategie stopzet, zolang je maar hanteert dat je niet meer dan een dubbele winst door laat gaan. De kans dat je na een dubbele winst nog steeds kan blijven winnen is klein. Dit heeft als gevolg dat de Martingale roulette strategie alleen goed is uit te voeren door de spelers die een groot budget hebben.

Je zal naar verwachting namelijk niet in de eerste rondes al een dubbele winst boeken. Daarom zal je het toch echt moeten laten afhangen van je successen op de lange termijn, en daar zal je diep voor in de buidel moeten tasten.