Scorpioso roulette strategie als een echte schorpioen

Scorpioso is natuurlijk een prachtige naam uit het Griekse mythische boek Di Scorpioso. Maar een zeer vindingrijke roulette speler vond het kennelijk ook een goede naam om te gebruiken voor zijn roulette strategie. Want ja, schorpioen klinkt zo gewoontjes. Voor roulette is dit een nieuwe en aanvallende strategie. De Scorpioso roulette strategie lijkt zichzelf te willen identificeren als een uiterst agressieve tactiek om binnen korte tijd grote hoeveelheden mee te kunnen winnen. Ik heb lang moeten zoeken naar een goede uitleg van de Scorpioso roulette strategie. Maar het is mij gelukt. Ik heb een volledige uitwerking kunnen vinden van deze Scorpioso roulette strategie. En het bleek een veel oudere strategie te zijn dan dat ik ooit had kunnen dromen.

Dit is hoe jij de Scorpioso roulette strategie kunt gebruiken

Laat ik je eerst even de enige realistische situatie schetsen voor het gebruik van de Scorpioso roulette strategie. Je bent al uren aan het spelen en je staat op een verlies. Je bent het helemaal zat. Je gaat bijna stoppen en je hebt nog geld over in je budget. Jij weet van jezelf dat je het sowieso gaat ‘verbranden’ bij roulette als je nog doorspeelt.

Ik zeg, en de Scorpioso roulette strategie ook, doe dit dan wel op een manier waar er nog geld kan uitkomen. Dus in een situatie van nood, knal je de Scorpioso roulette strategie er op de tafel door. En wie weet kan er nog een winst uitkomen ook. Wat moet je doen met roulette? Oké, jij durft. Jij wilt echt met de Scorpioso roulette strategie aan de slag? Dan gaan we knallen ook. Pak het bedrag dat je nog maximaalvanavond zou willen en kunnen uitgeven. Deel dit door twee. Dit zijn straks jouw twee inzetten. Oftewel, je kunt nog twee roulette rondes spelen. Deze twee inzetten gaan geplaatst worden op 1 getal per ronde. Je kunt dus twee rondes op hetzelfde getal inzetten, of twee verschillende getallen. Zeer agressief roulette spelen dus. Maar dat is dan ook wat de Scorpioso roulette strategie is.

Win je de eerste ronde? Dan kan je meteen al stoppen. Win je de tweede? Dan ben je dan klaar met roulette. Maar verlies je ze allebei? Dan is het tijd om te stoppen en naar huis te gaan. .