Roulette ervaringen van winnaars en verliezers, we vinden het ongelofelijk interessant om meer te weten te komen over wie er nu wint en verliest. Voor dit artikel heb ik diverse winnaars en verliezers geïnterviewd. In een volgend artikel, ontdek je wie precies de verliezers zijn. Want vandaag kan je een interview lezen met winnaars van het afgelopen halfjaar. Zij wonnen ieder op unieke wijze in het online casino met online roulette.

Een winst (of verlies) kan soms uit het niets komen. Bij zeker twee van de personen die ik heb geïnterviewd, merk je dat geluk een bepalende factor kan zijn voor een mooie roulette winst.

Wil je weten wat precies de roulette ervaringen van winnaars zijn? Lees dan snel verder om de leukst roulette ervaringen te lezen!

Per ongeluk veel geld winnen

Dit is het verhaal van Elias, die veel geld met online roulette wist te winnen door puur geluk tegen het lijf te lopen. Elias was al de hele avond aan het ‘klooien’ op de roulette tafel, als we zijn roulette ervaring mogen geloven.

Doordat hij in een hoog tempo met lage bedragen aan het spelen was, was het voor hem soms onduidelijk wat er precies op tafel lag. Hij maakte alleen een grove fout toen er per ongeluk bijna 80 euro op 3 getallen werd ingezet. Hij klikte namelijk enkele keren, per ongeluk, op verdubbelen waardoor zijn inzet uit het niets 80 euro was.

Het balletje rolde door het roulettewiel en hij zag dat zijn complete inzet gelijk stond aan zijn bankroll voor de tafel. En wat gebeurde er? Hij won. Hij won maar liefst 1000 euro door een fout te maken. Wat een geluk voor deze beste man!

Het moet toch een keer lukken?

Een verhaal dat compleet anders verliep, was het verhaal van Kat. Een vreemde naam voor een mens, vond ik zelf ook. Alleen haar roulette ervaring was interessant genoeg om de naam links te laten liggen en goed naar haar verhaal te luisteren.

Ze was namelijk op een zomeravond al enkele uren aan het spelen. Ze had de hele avond op twee getallen ingezet, waarvan er geen een was gevallen. De irritaties liepen hoog op toen ze voor de 50e keer geen hit had. Er zal al meer dan 500 euro in haar online roulette avond en ze moest toch echt een keer winnen. Er was nog ongeveer 100 euro over, en ze besloot 2 rondes 50 euro per ronde in te zetten. 25 euro per getal dus. En wat gebeurde er de eerstvolgende ronde? Inderdaad, haar getal viel. .

Wat een geluk, een roulette ervaring waar wij jaloers op zijn.