Er is een hype in online roulette strategie land. Het is de Rampage roulette strategie die de harten van diverse online bekende spelers heeft kunnen veroveren. We zagen deze tactiek als eerst bij Twitch roulette streamer JohDollarSign, een befaamde speler waar wij eerder over bericht hebben.

Deze 38-jarige Amerikaan maakte furore op het internet door tijdens een Twitch-stream een ton in te zetten op rood, en te verliezen.

Toch lijkt JohDollarSign voldoende bankroll over te hebben. Want met zijn nieuwe Rampage roulette strategie gaat het er weer hard aan toe.

Veel succesverhalen zijn er nog niet, want dit is een behoorlijk nieuwe strategie. We verwachten binnen enkele weken meer ervaringen wat betreft deze strategie te kunnen plaatsen.

Gelukkig kunnen we je wel een korte uitleg geven over de strategie. Dit is een ideale manier om de strategie in een gesloten omgeving te testen.

Uitleg van de Rampage roulette strategie

Je had aan de naam mogelijk herkend dat het hier om een uiterst agressieve roulette strategie gaat. De Rampage roulette strategie wordt door velen omschreven als een nieuwe, brutale tactiek om snel te kunnen winnen met roulette.

Het kent echter ook vele gevaren. Zo is het mogelijk om binnen slechts een tijdsbestek van een kwartier honderden of duizenden euro’s te verliezen.

Daarom is het verhaal weer gelijk aan die van de martingale roulette strategie. Speel de strategie alleen als jouw bankroll dit toelaat. Een kleine bankroll is uiterst ongeschikt voor de Rampage roulette strategie.

Maar hoe werkt deze strategie dan?

Gelukkig is het gebruik van de strategie eenvoudig. Je kiest een getal op de tafel en je zet op dit getal en alle aangrenzende getallen 10 euro in. Meestal betekent dit, afhankelijk van het getal, dat je tenminste 50 euro inzet. Per ronde kan er dus 360 euro worden gewonnen op een inzet van 50.

Deze inzet laat je telkens vijf rondes staan. Valt er geen getal? Dan gaat de inzet per getal naar 20 euro. De inzet is dan gemiddeld 100 euro per ronde. Valt er geen getal? Dan verdubbel je weer. De inzet gaat dan naar 200 euro per ronde.

Je gaat in principe door totdat je tenminste op een winst van 300 euro staat. Pas als deze winst er is, zou je volgens de Rampage roulette strategie moeten stoppen.

Moet je de Rampage roulette strategie gebruiken?

Alleen voor spelers met een zeer grote bankroll is het gebruik van de Rampage roulette strategie enigszins aan te bevelen. Het is een dure en agressieve strategie waar een grote bankroll voor nodig is. Een kleine bankroll? Dan is het niet verstandig om van deze strategie gebruik te maken.