De afgelopen maand was jouw favoriete roulette schrijfster op vakantie. Dat heb je mogelijk niet gemerkt, aangezien de nieuwsartikelen lekker door bleven gaan. Ik heb dus ook een volle maand geen roulette online kunnen spelen, aangezien mijn internetverbinding in het buitenland onbruikbaar was. Dat betekent dat ik als roulette fan weer de tafel op wil, en dat ga ik dan ook doen. Maar niet voordat ik eerst oefen op de roulette simulator, ofwel gratis roulette. Zoals jullie weten ben ik een groot voorstander hiervan en dat is dn ook wat ik ga doen. Benieuwd hoe ik het doe? Lees snel verder!

Drie tactieken

Ik ga drie tactieken op de gratis roulette simulator uitproberen om weer in het spel te komen. Nu ben ik natuurlijk niet vergeten hoe roulette werkt, echter is het handig om weer bekend te raken met de strategieën die ik hiervoor ook al gebruikte. Ik ben een liefhebber van de autoplay functie, die ik dan ook gebruik op de simulator. Iedere strategie licht ik kort toe, zodat jij de strategie zelf ook kunt toepassen. Lagen de kansen in mijn voordeel? Je ontdekt het hieronder.

Rood – Auto

De eerste roulette strategie die ik uitprobeer, is de rood/auto strategie. Ik start met 5000 euro oefengeld, waarvan er iedere ronde 500 op rood gaat. Of ik nu win of verlies, ik laat de 500 euro staan totdat ik een winst heb waar ik tevreden mee ben. Verlies ik meer dan 3000, dus vier keer mijn startinzet, dan stop ik.

De rood/auto strategie bracht geen bijzondere resultaten, ik eindigde namelijk op 5500, slechts 1 startinzet in de winst. Nu lijkt dat op 5000 euro veel geld, maar besef wel dat je met een startinzet van 5 euro, dus maar 5 euro winst had gemaakt.

Two x Five

Ik zet bij deze roulette strategie twee keer met vijf fiches in op twee vierkanten, namelijk op 2,3,5,6 en 32,33,35,36. Met 50 euro voor iedere fiche is dit een risicovolle strategie, die je snel kan laten ‘doodbloeden’. Daarom is het ook een strategie die vooral is weggelegd voor de highrollers onder ons, afhankelijk van jouw budget. Want je kunt deze strategie ook gewoon uitvoeren met een lager budget, waardoor het een toegankelijkere strategie wordt.

Het resultaat was uitstekend, want ik eindigde met 8000 euro, ruime 3000 euro speelgeld meer dan waarmee ik begon.

Column Party

Een nog risicovollere strategie, is de columnparty. Met drie keer de minimuminzet op tafel, dus 1500 euro speelgeld, kan je met vier beurten al je geld er doorheen branden. Je zet namelijk in op 1 zijkolom, 1 rij en een kleur. Je maakt weliswaar vaak kans om te winnen, maar je kunt net zo hard verliezen. Zo zal het getal 0 je een bijzonder slecht resultaat geven.

Het resultaat was dan ook niet veelbelovend, met een eindbedrag van 3000 euro ‘verloor’ ik vier keer mijn startinzet.

Opgeteld, toch een prima oefendag, met een winst van 1500 speelgeld.

Ook op de roulette simulator spelen? Dat kan op onze hoofdpagina!