De roulette strategieën beginnen steeds vreemdere namen te krijgen, want de strategie die ik vandaag met je bespreek heeft wel een hele vreemde naam.

Wat de Hola Pablo online roulette strategie hetzelfde heeft als ieder andere strategie, is dat het discipline ‘forceert’. Want verder is het een vrij unieke strategie. De afgelopen tijd kwamen er maar weinig nieuwe strategieën boven water. Maar nu er weer een nieuwe strategie is, moet ik hem natuurlijk uitproberen.

Benieuwd naar de werking van deze strategie en hoe het mij tijdens het oefenen verging? Lees dan snel verder!

Werking van de Hola Pablo online roulette strategie

Dat de strategie een rare naam heeft, hoeft niet te beteken dat het een slechte tactiek is. Het is echter wel een zeer risicovolle strategie.

Met welk bedrag je ook speelt. Je pakt tien procent van je budget en dat zet je iedere ronde in. Je deelt deze tien procent op in twee delen van twee keer vijf procent.

Ieder deel zet je in op een uiteinde van het burenspel. Dus je zet in op 5, 10, 23,8 en 30. Het andere deel zet je in op 32,0,26,3 en 35.

Start je met 500 euro, dan speel je dus je eerste ronde met 50 euro. Iedere optie burenspel staat 25 euro op, wat ook de minimuminzet is.

Doordat de minimuminzet 25 euro is, moet je niet vergeten dat je met een redelijk bedrag aan het spelen bent. Vooral wanneer je normaal met een lager bedrag speelt, kan het wennen zijn om omhoog te schalen met de Hola Pablo online roulette strategie.

Jammer genoeg weten we niet waarom de Hola Pablo strategie voor deze twee opties gekozen heeft. We hebben namelijk nooit eerder een strategie met een startinzet van 25 euro gezien.

Hola Pablo, waar kom je vandaan?

Dat er geen geschiedenis, of tot zover bekend, achter de strategie bekend is, maakt het juist tot een interessante roulette strategie.

Waar Martingale ook geen duidelijke herkomst heeft, zouden dergelijke strategieën wel eens de toekomst kunnen zijn.

De investering die van je wordt verwacht met de Hola Pablo online roulette strategie is weliswaar hoger dan veel andere tactieken, maar dat neemt niet weg dat je flink kunt winnen met deze strategie.

Hoe verging het mij met deze strategie?

Omdat ik geen highroller ben, koos ik voor het minimumbudget van 500 euro. Deze inzet geeft je nog voldoende kans om veel geld te winnen, want een hit op een getal is automatisch 180 euro. Iedere ronde zet je dus 50 euro in, waarvan je 130 euro aan winst kan bijschrijven indien je wint.

Dat ging mij goed af, want ik won 750 euro, met een startbudget van 500 euro is dat een zeer goed resultaat.

Hoe verging jou de Hola Pablo online roulette strategie?

Speel met deze strategie bij een van de roulette casinos!