Roulette kan voor immens geluk brengen als het slaagt om de speler groots te laten winnen. Hiervoor is veelal een inzet gedaan waar veel hoop op gevestigd is. Doordat de uitkomst immers onvoorspelbaar blijft, zal iedere mogelijke uitkomst een emotie met zich meebrengen.

Al vijf jaar lang ben ik dagelijks actief met online roulette bezig. Ook offline ben ik regelmatig aan de tafels te vinden. Dit alles om hier diezelfde avond nog een interessant artikel over te schrijven waar jullie wat aan hebben (hoop ik).

Mijn ervaring met roulette zal weer net wat anders zijn dan die van jou of mensen die je kent. Een regelmatige check-up van ervaringen van andere spelers leert jou een nieuwe dimensie aan. Een dimensie waar jij mogelijk meer aan hebt dan vernieuwde roulette systemen of strategieën.

Probeer zo snel mogelijk met je winst te spelen

Als ik deze tip eerder had gekregen, had het mij gegarandeerd geld kunnen besparen. Ik ben namelijk in een vroeg stadium met het spel gestart en het ging vooral in het begin niet altijd even goed. Bij mij was het grootste probleem dat ik zo snel mogelijk veel geld wilde winnen.

Dit probleem komt bij veel mensen voor. En er is best een eenvoudige oplossing voor.

Wanneer je namelijk juist probeert de winst in te zetten als investering, zal je slimmer met je geld omgaan.

Je probeert in ieder geval altijd de verliezen klein te houden. Een snelle kleine winst is belangrijker dan een grote winst met een groot risico. Om op een grote winst te komen, zal je waarschijnlijk grote risico’s hebben genomen. Deze risico’s moet je zoveel mogelijk voorkomen.

Wees slim met het moment om te stoppen

Stoppen is een woord dat veel roulette spelers niet goed kennen. Ze willen het liefst zo lang als ze kunnen doorspelen. De winst moet kortom gemaximaliseerd worden.

De snelste weg richting een verlies is deze denkwijze.

Je wilt je niet verdiepen in strategieën waar grote inzetten ofwel investeringen voor nodig zijn. De strategieën waar kleine inzetten worden opgebouwd met een duidelijke stop, zijn waarschijnlijker voor een leuke winst. Grote winsten bestaan alleen voor de spelers die (te) veel op het spel zetten.

Rust is belangrijk?

Rustig en koel roulette spelen gaat je meer opleveren dan een snelle winst. Door na te denken bij iedere inzet besef je hoeveel geld er in euro’s naar roulette gaat. Is het een slimme inzet? Als je een paar seconde neemt om na te denken weet je daar waarschijnlijk het antwoord wel op.