Ik hoor de afgelopen tijd steeds meer mensen met het idee dat roulette op geen manier winstgevend te spelen is. Echter is dit volledig afhankelijk van de speelstijl en dus de gekozen strategie. Roulette is een kansspel waarbij wel degelijk geld gewonnen kan worden. Maar als er iets is dat je op de lange termijn nodig hebt, is het wel geluk. Ik bespreek in dit artikel het verhaal van Jones Jagson, een gokker met een vrij unieke roulette strategie. Jones is het voorbeeld van een gokker die geluk had, maar dit wel op een slimme manier gebruikte. Lees daarom snel verder om het verhaal van Jones Jagson te ontdekken!Online-Roulette-755x288

Het verhaal van Jones Jagson

Jones Jagson was van mening dat je kon winnen door 5 procent van de tijd geluk te hebben en daar heeft hij in zijn geval helemaal gelijk in. Jones rekende uit dat wanneer hij 1 op de 20 keer een getal goed zou gokken, hij genoeg zou verdienen om dagelijks zijn eten en drinken plus onderdak van te bekostigen. Iedere dag gaat Jones naar het casino toe om 5 euro in te zetten op het getal 26. Hij doet dit totdat het getal 26 valt. Soms valt het getal 26 direct en soms duurt het tien rondes. Soms valt het getal 26 niet en dan heeft hij 100 euro uitgeven. Indien het getal 26 de 20e ronde valt, verdient Jones alsnog 70 euro wat meer is dan dat hij zou verdienen bij zijn oude baan.

Doordat hij 50 procent van de tijd een getal goed gokt, komt hij iedere week met een leuk bedrag thuis waar hij van leeft. Volgens Jones is zijn manier van gokken de meest eenvoudige en efficiënte manier om te kunnen leven van gokken. Hij is van mening dat iedereen dit zou kunnen doen, zolang je maar wel in het bezit bent van een buffer zodat je nog steeds jezelf in je basisbehoeften kan voorzien wanneer het even tegenzit.

Op de lange termijn merkt Jones dat hij ongeveer 200 euro per week verdient aan zijn roulette strategie. Het is niet veel, maar het is toch een leuke bijkomstigheid. Jones leeft zelfvoorzienend waardoor hij maar weinig geld nodig heeft. Als jij al een baan hebt is het toepassen van deze strategie een stuk aantrekkelijker omdat je dan minder afhankelijk bent van de uitkomsten van Jones’ roulette strategie.

Hoe kan je winstgevend roulette spelen?

Als jij winstgevend roulette wil spelen is het belangrijker dat je meer let op het beperken van de mogelijke verliezen dan het bij elkaar gokken van enorme bedragen. Bij roulette is het lastig om binnen korte tijd veel geld te winnen zonder veel geld op het spel te zetten. Het is op de lange termijn risicotechnisch verstandiger om mogelijke verliezen te beperken zodat je met de kleine winsten al kan toewerken naar een mooie lange termijn winst. Daarom is de roulette strategie van Jones ook een meer dan fatsoenlijke strategie.