Ik ben dan misschien niet de beste roulette speler die je ooit zal kennen. Wat ik wel ben, is de beste roulette speler die je in een Nederlandstalige blogpost zal tegenkomen. Er zijn ongelofelijk weinig roulette spelers die op regelmatige basis over dit geweldige spel schrijven. Waarom dat zo is begrijpt niemand, ik ook niet.

Om je eens en altijd te bewijzen dat ik jou van waarde kan zijn, geef ik je vandaag een nieuw online roulette systeem mee. Dit systeem kan voor jou van grote waarde zijn, als het je natuurlijk helpt om te winnen.

Of het jou ook gaat lukken om met mijn inventieve online roulette systeem te winnen kan ik helaas niet zeggen. Wel kan ik je vertellen dat het systeem erop gericht is de kans op winst zo hoog mogelijk te maken. Wat vooral de kern van het systeem is, is dat de verliezen zo klein als kan blijven.

Laat het geld niet weglekken

Dit online roulette systeem is erop gericht dat er geen lek in je roulette bankroll komt. Vaak als je roulette speelt gaat er ongemerkt veel geld uit je bankroll weg, terwijl je gewoon aan het spelen bent. Je hebt vaak niet door hoeveel geld er wel niet verloren gaat, waardoor het spel heel duur kan worden.

Dat moet je koste wat kost voorkomen en daar heb ik een online roulette systeem voor ontwikkeld.

Het verminderen van de verliezen doe ik door een strategie te maken waar het rondspelen van de winst centraal staat. Meteen als je op winst staat, verander jij je speelstijl.

Begin met een behoudende speelstijl

Het eerste wat we doen, is een bankroll kiezen. Ik speel het liefst met 50 euro, dus dat is dan ook het bedrag dat voor dit online roulette systeem ideaal is.

Om met je winst te kunnen spelen, moet je wel eerst winst maken. De snelste manier naar winst, is door in te zetten op simpele kansen. Deze kansen zijn rood/zwart en oneven/even. Persoonlijk kies ik liever voor rijen en kolommen, wat ik dan ook doe in dit online roulette systeem.

Je zet eerst 5 euro op 2 kolommen in en vervolgens 5 euro op 2 rijen. Je totale inzet is dan 20 euro, 5 euro op 2 kolommen per stuk en 5 per rij.

De kans dat je wint, is groot. Er zijn maar 4 getallen waarmee je de volledige 20 euro zou verliezen. Heb je beide kolommen en rijen goed, dan begin je direct met een winst van 10 euro.

Deze 10 euro kan je vervolgens gebruiken om op 1 getal tien rondes lang 1 euro te zetten. Valt jouw getal niet in een van deze tien rondes, dan gaan we weer terug naar de tactiek met de twee rijen en twee kolommen. Herhaal totdat het getal 10 valt en je kunt verder spelen met je winst.

Het meest inventieve online roulette systeem, dat is dit systeem.