Het artikel dat ik gisteren op deze website plaatste, werd zeer goed ontvangen en gelukkig waren jullie het met het gevaar van de Martingale roulette strategie eens. Goed om te horen, alleen jullie wilden meer. Namelijk een roulette strategie waarmee je wel zou kunnen aanvallen én willen.

Natuurlijk is het niet zo dat deze strategieën je gegarandeerd winst gaan opleveren. Was dat maar het geval, dan had ik wel geweten wat ik had gedaan dit weekend.

Het zijn slechts roulette strategieën die voor een snelle payout kunnen zorgen. Ze zijn een stuk minder risicovol dan de Martingale strategie, alhoewel een verlies op de loer ligt.

Speel behoudend met deze strategie wanneer je op een goede winst staat.

Roulette strategie 1

Voor deze roulette strategie wil ik dat je een budget van tenminste 150 euro kiest. Ik heb zelf deze strategieën overigens met echt geld uitgeprobeerd en de genoemde bedragen komen overeen met de bedragen waar ik mee heb gespeeld.

De vaste inzet voor deze roulette strategie is 12 euro per ronde. Je kunt dus zeker 12 rondes spelen (144 euro) zonder te winnen.

Je zet bij deze strategie op vier dubbels in (dus een blok van twee getallen) en op 2 quattro’s (dus een blok van vier getallen). Jouw inzet komt daarmee uit op 12 euro per ronde.

Hoe deed ik het na 50 rondes? Een winst van 25 euro.

Roulette strategie 2

De volgende roulette strategie is wat agressiever dan nummer 1, je kunt daarom eenvoudig kiezen tussen de benoemde strategieën omdat het van behoudend naar aanvallend gaat.

Bij roulette strategie 2 spelen we met 20 euro per ronde en alleen op rijen en kolommen. We zetten namelijk 5 euro op één rij, kolom, kleur en oneven in. Mijn inzet was op rij 1 tot 34, de kleur rood, oneven en blok 3.

Deze strategie heb ik 50 rondes gespeeld en ik kwam uit op een winst van 20 euro, dus in totaal stond ik op 45 euro na twee roulette strategieën getest te hebben!

Roulette strategie 3

Dan roulette strategie 3, waar ik op vier getallen 5 euro per ronde inzet. Met 150 euro, kan je dit zeker 7 rondes doen, waardoor je iedere ronde op 160 netto kans maakt.

Ik had na de 7 rondes 1 hit, waardoor ik een winst had van 10 euro bovenop de 45 euro die ik al had. 55 euro winst na ongeveer 1 uur spelen. Ook weer een goede winst na een leuke dag roulette!