Je hebt het goed gedaan aan de roulette tafel en je staat op een mooie roulette winst. Wat nu? Stop je of ga je door? Indien je kiest om door te spelen, is er een bepaald aantal mogelijkheden om je winst te vergroten. Slim omgaan met je winst is hierin het belangrijkst. Weet jij verstandig je winst te gebruiken, dan zou je jouw winst nog kunnen verdubbelen. Op het moment dat spelers juist op een grote winst staan, gaat het vaak fout. Met de informatie uit dit artikel, voorkom je in de toekomst dat dit fout gaat.

Scherm je winst af van je startbudget

Waarschijnlijk ben je met een bedrag begonnen waar je goed over nagedacht hebt. Dit kan tien euro zijn, maar ook honderd euro. Dat maakt verder niet uit, wat wel uitmaakt, is wat je hiermee doet na een roulette winst.

Als je op winst staat, betekent dit dat je meer tegoed nu hebt dan waar je mee was gestart. Dit starttegoed, moet je afscheiden van het bedrag dat je al als winst hebt. We gaan namelijk alleen nog maar met je winst spelen.

Speel met je winst

Heb je voldoende winst gehaald om hier mee verder te spelen? Dan is dat wat we gaan doen. Het bedrag dat over is, kunnen we als het goed is verder mee spelen.

Door met je winst te spelen, loop je geen risico om echt geld te verliezen. Want hoeveel je ook van je winst verliest, je staat nog steeds niet echt op een netto verlies.

Met je winst kan je veel vrijer speler dan met je budget, wat een prettiger gevoel geeft tijdens het gokken. Je hoeft niet na te denken wat er gebeurt als je verliest, want je blijft je budget houden.

Strategieën uitoefenen

Het slimst is om met je nieuwe winst strategieën uit te oefenen waarvan je het idee hebt dat ze in je voordeel kunnen werken. Omdat je normaal geld van je budget had moeten gebruiken om strategieën te testen, zal je ook dit prettiger kunnen doen.

Werkt de roulette strategie? Dan kan je met je roulette winst nog meer stoppen in jouw nieuwe strategie. Wil je overigens niet met je winst oefenen maar met speelgeld, dan kan dat gewoon op een van de gratis roulette tafels die veel casino’s ook aanbieden.

Wees verstandig

En dan is het gevaar dat je alles verliest natuurlijk ook nog aanwezig. Als dat gebeurt, dan moet je verstandig zijn en je verliezen nemen. Ga niet alsnog met je budget spelen, doe dat een andere keer.

Gokken met roulette is geen slim idee, je moet altijd verstandig blijven spelen. En dat is toevallig de manier om echt goed te winnen!