Online roulette is een snelle, verbeterde versie van offline roulette. Het tempo ligt hoger en je kunt dus ook meer winnen. Maar natuurlijk ook meer verliezen, wat nog te vaak onderschat wordt. Ik hoef een gevorderde speler hier natuurlijk niets meer over te vertellen, echter veel andere spelers wel. Als de bedenker van diverse online roulette strategieën, is het benadrukken van het belang van een goede online roulette strategie vanzelfsprekend. Met een goede strategie, kom je verder, verlies je minder en leer je tegelijk ook nog wat van het spel. Roulette onderschatten kan je duur komen te staan, dus weet wat je doet als je met een online roulette strategie start.

Een

online roulette strategie

vinden

Voordat ik je van alles vertel over het uittekenen van je online roulette strategie, is het eerst belangrijk dat je weet waar je een goede online roulette strategie kunt vinden.

Overal op het internet zijn verschillende strategieën te vinden, alleen iedere online roulette strategie werkt net weer wat anders. Daarom is het filteren van veel slechte roulette strategieën je eerste taak.

Ziet een roulette strategie er op het eerste gezicht al slecht uit? Dan weet je al meteen dat je die roulette strategie kunt afstrepen. Een goede roulette strategie is voorzien van voldoende informatie met betrekking tot de uitvoering.

Neem als voorbeeld de online roulette strategie Martingale. Op het internet kan je uitgebreid vinden hoe deze online roulette strategie werkt en wat je inzet per ronde moet zijn. Alles wat je moet weten, is hier netjes op te vinden.

Een plan uittekenen

Dan komt naar mijn mening een van de belangrijkste stappen, namelijk het uittekenen van je roulette strategie. Iedere stap werk je uitgebreid uit, zonder ook maar een onderdeel te vergeten. Je zet per ronde je inzet neer en wat je doet als je deze inzet verliest.

Een voorbeeld hiervan, is hieronder te vinden.

Ronde 1: inzet 5 euro op alle oneven getallen

bij winst: inzet halveren

bij verlies: inzet verdubbelen

Ronde 2: inzet x euro op alle oneven getallen

bij winst: inzet halveren

bij verlies: inzet verdubbelen

Zo kan je natuurlijk eindeloos doorgaan om een waterdichte roulette strategie te maken die netjes uitgeschreven is.

Het belangrijkste is dat jij de strategie tot op de puntjes uitschrijft. Ieder onderdeel moet toegelicht zijn, zodat er ruimte is waar je zelf nog in kunt schuiven.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het uittekenen van je online roulette strategie is zo belangrijk omdat je dan op diverse manieren de emotie uit je spel haalt.

Iedere ronde zet je in op basis van een vaste roulette strategie waar je niet van afwijkt. Hierdoor zal je niet plotseling een hogere inzet plaatsen omdat je eerder verloren hebt.

Ook maak je de complete roulette strategie beter meetbaar. Alle stappen zijn nu duidelijk weergegeven, waardoor je altijd weet op welk punt van de roulette strategie je zit en hoe de strategie het eigenlijk doet.