Een wat interessante roulette strategie zien we terug als we zien wat het Vareska online roulette systeem inhoudt. Dit vernieuwende systeem is geen van de bekende roulette huizen te zien. En dat met de reden omdat dit systeem alleen online te gebruiken is.

Dit heeft alles te maken met de extra functies die mogelijk zijn bij online roulette.

Want je hebt zonder twijfel wel eens gehoord van de auto roulette functie. Een functie waarbij je het wiel kan laten doordraaien voor een x aantal rondes.

En je kunt hier tegenwoordig zelfs regels aan verbinden. Zoals bij welke winst het wiel moet stoppen met draaien of dat het wiel moet stoppen na x rondes.

Wat is het Vareska online roulette systeem dan?

Je zal gegarandeerd nog niet eerder van het Vareska online roulette systeem gehoord hebben. De maker van dit systeem is namelijk een hoogleraar die nog nooit in het publiek is getreden met deze strategie. Er is echter wel een paper geschreven over de implicaties van het Vareska online roulette systeem.

Maar wat is het dan in hemelsnaam?

In het kort is het Vareska online roulette systeem een win/loss systeem.

Met een win loss systeem bedoelen we dat je continu gericht bent op het optimaliseren van de kans op winst en bij een loss snel stopt. Je accepteert kleine verliezen maar laat ze niet verder oplopen.

En met de komst van automatische roulette is dit veel makkelijker geworden.

Iedere ronde dat je namelijk automatische roulette laat spelen, kan je zelf een regel doorvoeren waar automatische roulette zich aan moet houden. Heb je bijvoorbeeld 2 verliesrondes, dan kan je al doorgeven dat het wiel moet stoppen.

Uiteindelijk is dit ideaal voor het gebruik van Vareska online roulette systeem. En ik laat het je met het volgende voorbeeld zien.

Dit is hoe het Vareska online roulette systeem werkt

Ronde na ronde kan jij het Vareska online roulette systeem door laten lopen. Maar wel op basis van jouw regels. De beste manier om dit systeem te gebruiken is door op 2 kolommen en 4 getallen in te zetten. Het liefst met de minimale inzethoeveelheid.

Doorgaans zie ik de meeste gebruikers van het Vareska online roulette systeem kiezen voor een stop na 2 verliesrondes. Oftewel, zijn er twee rondes achter elkaar geen getallen gevallen waar je op had ingezet, dan stop je volledig.

Niet met het systeem, maar met de gehele roulette sessie.

Wil je weten waar je dergelijke online roulette functies kunt gebruiken? Lees dan eens onze Comeon review!