Haar Roulette is de nieuwe trend

Heb je ooit gehoord van haar roulette? Dat is de nieuwste trend die vanuit het zuiden van de Verenigde Staten, Tennessee om precies te zijn, is overgewaaid naar de rest van het land. Het werkt heel erg simpel. Je belt naar de kapper, zegt dat je voor hair roulette een afspraak wilt maken, je geeft door wat voor haar je nu hebt (kort of lang, krullend of stijl) en naar aanleiding daarvan zoeken ze een aantal foto's van kapsels. Deze zijn echt enorm verschillend en kunnen paars, rood, groen zijn maar ook worden er foto's gekozen van bekende sterren.Als ze de foto's bij elkaar hebben worden ze op een roulette wiel geplaatst. Als je dan op je afspraak komt wordt het wiel gedraaid en moet je het kapsel ook echt aan laten meten. Het is dus verschrikkelijk spannend want in dit geval zet je geen geld in maar zet je je kapsel in. In het geval dat je het helemaal niks vind zit je er misschien wel een half jaar aan vast. De vraag is dan natuurlijk wil je dat risico lopen? Ben je wel zo'n gokker (wel als je vaker online roulette hebt gespeeld natuurlijk)?

Waar komt het vandaan

kapsel meisjeZoals we al zeiden is het vanuit het zuiden van de Verenigde Staten over komen waaien. Nu weten we dat vaak de mensen daar met bepaalde dingen voorlopen. Op andere dingen lopen wij weer heel erg voor. Het is daar vanuit 1 kapperszaakje begonnen en toen doorgegroeid naar anderen die verder weg liggen. En doordat de social media tegenwoordig de landen en wereld veel kleiner heeft gemaakt is, kun je nu ook je eigen "hair roulette" spelen in New York, Los Angeles, Miami en nog veel meer steden. De vraag is natuurlijk wanneer het over gaat waaien naar Nederland. Er zijn wel wat berichten dat het al is overgewaaid naar Londen en Parijs, maar die kunnen we niet 100% checken om daar zeker van te zijn.Wanneer zou je zoiets doen? Wellicht als je een nieuwe tijd in je leven door gaat maken. Dan is de tijd er wel rijp voor om iets nieuws ook met je haar te doen. Vraag is en blijft natuurlijk ga je wel zo ver?

Hoe werkt het precies

Hierboven hebben we het al een beetje uitgelegd. Je belt op, je geeft je kapsel door wat je nu al hebt. Dus lengte, wat voor vorm etc. Naar aanleiding daarvan zoeken ze kapsel uit (ongeacht de kleur) en die foto's zetten ze in de cilinder. Als ze dat hebben gedaan pakken ze een balletje, laten het wiel ronddraaien en dan begint het spannend moment. Op welke foto gaat het balletje vallen. Er zijn natuurlijk ook andere methodes om het te doen. De nummers corresponderen met een foto, dan hoef je zelf niet te rommelen met het roulette wiel.Als je dan daar bent, en je gaat akkoord (wat eigenlijk wel moet, anders is er niks aan), dan ga je zitten en wordt je haar zoveel mogelijk gemaakt zoals de foto waar het nummer op gevallen is. Let er wel op, er kunnen echt gekke kapsels tussenzitten. Maar ook hele mooie van actrices die op de rode loper van de Oscars meelopen. Er is in ieder geval genoeg mogelijk, de vraag is wanneer wij voor het eerst dat hier op straat gaan zien. Wij zijn in ieder geval voor.