Voorspellen van getallen
Het spelen van Roulette houdt mensen over heel de wereld al eeuwenlang bezig. In de eerste plaats met het spelen van het spel zelf maar in grotere mate om een manier te ontdekken dat je de uitkomst van het spel enigszins zou kunnen voorspellen. Op de één ?of andere manier zijn veel mensen er van overtuigd dat er een systeem moet bestaan waarmee je jouw winkansen kan vergroten. De dobbelsteen methode is er daar één van. De methode is ontwikkeld in de voetsporen van onder meer Fibonacci’s strategie en die van de 2/3 regel.
Theorie van het evenwicht
Het mooi van Roulette is dat je van te voren niet kan weten waar de witte kogel in het wiel gaat vallen. Dat is iets dat er bij veel strategie bedenkers absoluut niet in gaat. Er zal en moet een manier zijn waarmee je het spel kan triggeren, zo is ook de achterliggende gedachte van de Dobbelsteen methode. Deze manier om de ondoorzichtige plannen van het Roulette wiel te kunnen doorzien heeft als basis de theorie van het evenwicht, net als de 2/3 regeling die hanteert. Deze theorie zegt dat alles de balans op zoekt. Dus ook getallen.
Som berekeningen maken
Door de dobbelsteen methode? toe te passen ga je als het ware het evenwicht opzoeken tussen de gevallen getallen en de niet gevallen cijfers. Als bijvoorbeeld de lage getallen, 1 tot en met 12, sterk vertegenwoordigd zijn op het scorebord van de Roulettetafel dan zegt de dobbelsteen methode dat de kans dat bepaalde getallen in de andere twee dozijnen, 13 tot en met 24 en 25 tot en met 36, meer kans maken om te vallen. Je kunt deze wijze van winkans berekening verder uitdiepen door dezelfde gedachte los te laten op individuele getallen en som berekeningen te gaan maken.
Kwats of wiskundige logica?
Het idee dat getallen uiteindelijk in een soort van balans zouden moeten komen, ook al is dat over een langere periode, is iets dat veel anderen juist weer weg wimpelen. Want sinds wanneer kan een Roulette tafel of het wiel met het witte kogeltje nadenken? Of waarom zou iets fictiefs als een cijfer of een getal per definitie de drang hebben om in evenwicht te geraken met overige getallen? Door in deze gedachte mee te gaan zou je kunnen geloven dat getallen een besef hebben. En dat is natuurlijk niet zo. Maar dat neem niet weg dat je een dergelijke complexe Dobbelsteen online Roulette strategie als kwats moet bestempelen.
Getallen kunnen koppig zijn
Om uit te vogelen of de theorie werkt kan je zelf eens online gaan om het uit te gaan proberen. Hiervoor kan je telkens een klein geld bedrag inzetten om niet te snel door je beschikbare speelgeld heen te gaan, mocht het niet werken. Je kan er ook voor kiezen om in de demo mode te gaan oefenen. Pas de Dobbelsteen online Roulette strategie toe op even/oneven, getal reeksen, en series. Verwacht niet direct een spetterend resultaat. In het verleden hebben mensen deze strategie langdurig uitgetest en kwamen tot de conclusie dat getallen heel erg koppig kunnen zijn, ofwel ze hebben een hele grote maling aan de Dobbelsteen online Roulette strategie.