Het draait om het winnen

Roulette spelen is leuk en altijd weer reuze spannend. En sinds we online Roulette kunnen spelen, in de live en de flash omgeving, is het aanbod alleen maar groter en beter geworden. Je kan nu elke dag van de week, wanneer het jou uitkomt Roulette spelen. Maar hoe leuk het spel ook mag zijn, het gaat er in de kern natuurlijk om dat er geld gewonnen wordt, daar ga je? voor online en daarom stort je geld naar je account. Je wilt weglopen met grote prijzen. Om je winkansen een oppepper te geven kan je eens kijken of de stokoude en nog altijd zeer geliefde 2/3 regel iets voor jou is.

Fibonacci en One Hit Wonder

Al sinds het spel Roulette bestaat zijn er mensen die proberen om met ingewikkelde constructies de sleutel tot het grote geld te vinden. De meest bekende is het ‘Systeem van Fibonacci’. Hierbij tel je bij verlies de getallen van de voorgaande inzetten bij elkaar op. De som zet je dan opnieuw op in. ? Een andere eeuwenoude manier om het geluk een duwtje in de rug te geven is de zogeheten ‘One Hit Wonder’. Hierbij blijft je eigenwijs elke ronde op hetzelfde getal inzetten. Bij 36 draaien is de kans zeer aanwezig dat je een keer wint.

Uitleg 2/3 regel

De beroemdste strategie die wereldwijk dagelijks wordt toegepast door grote groepen en Roulette fans is de2/3 regel. Om te bepalen welke getallen de meeste winkansen bieden moet je dan kijken welke getallen er zijn gevallen in 36 draaien van het wiel met de witte kogel. Je kunt als vuistregel wel aanhouden dat als er 36 draaien zijn geweest er gemiddeld 24 getallen zijn gevallen. Dat betekent dat er 12 getallen zijn die niet gevallen zijn. De theorie van het evenwicht zegt op dit moment dat deze specifieke 12 getallen die andere 24 getallen moet inhalen. Maar niemand weet wanneer, al is de kans nu statistisch een stuk groter dat die 12 getallen eerder kans maken om te vallen dan die anderen.

Oudste en beroemdste strategie ter wereld

Je kunt deze enigszins logische theorie zelf toepassen in het online casino. Je kan dan bijvoorbeeld door lage bedragen in te zetten 36 ronden spelen en bijhouden welke getallen er vallen. De getallen die niet zijn gevallen zullen volgens de 3/2 regel oftewel, volgens de theorie van het evenwicht, meer kans maken om in één van de volgende ronden te gaan vallen. Je kan dan ook alleen die getallen aanhouden en elke ronde daar iets op in zetten. Je kunt zo voor jezelf de meest beroemde en oudste strategie die wordt toegepast bij het Roulette uitproberen en aan een real life test onderwerpen.

Pas op voor slapende getallen

Het aanhouden van de 2/3 regel kan ook voor een hoop plezier zorgen. Je bent bent door het spelen van deze strategie automatisch meer en dieper bij het spel betrokken geraakt. En als je goed oplet dan zal je zien dat er ook altijd enkele getallen zijn die zeer weinig vallen. Mogelijk kan dat honderden draaien duren. Dat zijn de zogeheten slapende getallen. Pas dus op dat je niet per ongeluk op een slapend getal blijft inzetten, al is dat moeilijk te zien van te voren.