Wil je het Pivot systeem spelen, of ben je benieuwd naar je mogelijkheden om de kans op winst te vergroten? Je kunt gebruik maken van een van de oudste strategieën op dit gebied, die we kennen als het Pivot systeem.

Het vormt de basis van het roulette systeem, waardoor het niet vreemd is dat veel spelers hier nog altijd gebruik van maken. Je kunt het systeem gebruiken om de juiste keuzes te maken en de kans op winst zo groot mogelijk te maken.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat ook het Pivot systeem natuurlijk geen garantie op winst kan bieden. Stel daarom voor jezelf altijd een grens, om te voorkomen dat je meer inzet dan je wilt. Dit neemt niet weg dat diverse spelers aan de hand van het Pivot systeem een mooie winst hebben kunnen maken.

Hoe werkt het Pivot systeem?

Het Pivot systeem werkt eigenlijk heel eenvoudig, aangezien je gebruik maakt van de Law of the Third. De natuurwet op dit gebied beschrijft dat er van de 36 verschillende mogelijke nummers (1 tot en met 36) zo’n 24 voor zullen komen op het moment dat je regelmatig een nummer trekt.

Wat dat betreft is het nummer lang niet altijd volledig willekeurig en bestaan er wel degelijk ‘hot numbers’. Het is uiteraard de kunst om hier naar op zoek te gaan, zodat je op die getallen in kunt zetten en je er met het Pivot systeem voor kunt zorgen dat je een aantrekkelijk bedrag verdient.

Het is bij het gebruik van het Pivot systeem vooral van belang om de roulettetafel goed in de gaten te houden. Valt een getal voor de tweede keer? Dan wordt het een pivot getal. De volgende 36 beurten zet je in op dat getal, om er uiteindelijk winst mee te kunnen maken.

Het Pivot systeem stelt namelijk dat dit getal eerder dan in de komende 36 beurten nog eens zal vallen (gemiddeld na 24 beurten), waardoor je 36x je inzet verdient, zonder dat je aan de andere kant 36x je inzet hoeft te plaatsen.

Het Pivot systeem toepassen

Wil je het Pivot systeem toepassen? Dit is heel eenvoudig. Het is van belang om het roulettewiel goed in de gaten te houden en op te schrijven welke getallen er vallen. Je doet er verstandig aan om eerst een lijst met de getallen 1 tot en met 36 te maken, om daar vervolgens streepjes achter te zetten wanneer ze vallen.

Dit werkt heel gemakkelijk en zorgt ervoor dat je het overzicht kunt behouden. Zie je een getal voor de tweede keer voorkomen? Zet vanaf dat moment in op dat getal. Je kunt dit maximaal 36x doen, daarna kun je er mee stoppen. Is het je niet gelukt er winst mee te maken?

Accepteer dan het verlies en ga op zoek naar een nieuw pivot getal, waar je wellicht meer geluk mee zal hebben. Behaal je al eerder een keer winst?

Dan is deze voor jou. Je kunt het Pivot systeem gebruiken om zo snel mogelijk winst te behalen en weer opnieuw te beginnen, om daar uiteindelijk een mooi bedrag aan over te kunnen houden. Des te sneller je erin slaagt om winst te maken met een van de pivot getallen, des te hoger je verdiensten op zullen lopen.

Kansen verdubbelen

Speel je wel vaker roulette en wil je het Pivot systeem gebruiken om wat meer risico te nemen, zodat ook de verdiensten hoger op kunnen lopen? Je kunt ook al gaan inzetten op een nieuw pivot getal op het moment dat het eerste nog niet gevallen is.

Op die manier maak je twee keer kans op een mooie winst. Houd er aan de andere kant rekening mee dat je nu wat beter op dient te letten en het verlies verder op kan lopen indien het Pivot systeem het toch een keer niet bij het juiste eind heeft.

Je kunt op deze manier spelen op meerdere pivot getallen, door goed bij te houden welke er regelmatig vallen en waarmee je kans maakt op een mooie winst. Wat dat betreft kun je het Pivot systeem gebruiken op de manier die je wenst, afhankelijk van hoeveel risico je wenst te nemen.