We hebben vaak de vraag gekregen wat nu multi wheel roulette is. En we kunnen je melden dat dit een van de meest leuke roulette spelletjes is die je op het internet kunt vinden. Om het in het kort te vermelden, je speelt op 1 tafel op maar liefst 8 verschillende roulette cilinders!

Je zet dus je inzet in en je hebt maar liefst op 8 verschillende roulette cilinders een kans om te winnen. Maar om dat te kunnen moet je eerst een aantal dingen doen. En die gaan we jou stap voor stap uitleggen. Zoals je hieronder kunt zien op het screenshotje heb je 8 cilinders en 1 tafel met de nummers 1 tot en met 36 en het cijfertje 0.

Er is maar 1 cijfer 0 dat wil dus zeggen dat je met Europees roulette te maken hebt en niet met Amerikaans, waar je met 2 cijfers 00 te maken hebt.

Multi Wheel Roulette waarbij je alle 8 de cilinders ziet

Screenshot van de tafel van Multi Wheel Roulette waarbij je alle 8 de cilinders ziet

We gaan het spel even kort uitleggen en wat dieper in op de layout, want de regels van het spel zijn bij de meeste mensen wel bekend, zo niet dan kun je op onze website alle spelregels vinden die te maken hebben met het spelen van online roulette.

Maar goed, we gaan dus in op multi wheel roulette waar je dus op 1 tafel, met diverse cilinders tegelijk kunt spelen. Zoals je boven op het plaatje kunt zien staan er 8 camera’s op de cilinders gericht. Om ze te activeren hoef je er gewoon simpel op te klikken.

Je ziet ook dat de cilinders andere kleuren hebben zodat het echt lijkt dat het andere tafels zijn, wat in feite zo is. Iedere schijf heeft zijn eigen RNG algoritme. Dat wil in feite niet meer inhouden dat iedere bal en cilinder zijn eigen software heeft die het balletje stuurt. het is dus willekeurig.

Als je echt wil weten hoe het werkt kun je op onze RNG roulette pagina exact lezen hoe dat in zijn werk gaat, inclusief wiskundige formule. Behalve de 8 camera’s is er natuurlijk ook de tafel. Aan de linkerkant zie je de chips mooi opeengestapeld. Deze zijn niet van jou jammer genoeg.

De van jou zijn net daaronder, onder het logo, waar je duidelijk multi wheel roulette ziet staan. Je ziet de chips in de waardes van 1, 2, 5, 10 en 25 Euro staan. Deze kun je allemaal inzetten, mits je natuurlijk genoeg geld op je spelersaccount hebt.

Dit kun je checken door het schermpje eronder. Daar vind je de totale waarde van je account. Rechts daarvan vind je de knoppen om te spelen en rechts daarvan wat er is gebeurt. Dus wheel bet, wheels, total bet en total win.

Als je total bet 50 is en je total win van 60 dan heb je een winst van 10. Heel simpel en logisch. We hebben voor het gemak even een Youtube video voor jou gemaakt zodat je exact kunt zien hoe het werkt.

Daarboven zien we het speelveld. Hier gebeurt dus in feite alles. Je ziet de cijfers staan en als er een rondje is geweest zie je kleine figuurtjes met het nummer van de cilinder, op de nummers waar het balletje op is gevallen.

Heb je bijvoorbeeld op cijfer 8 gewed op cilinder 1, en valt hij daarop dan zie je dat er een figuurtje komt, soort schaakstuk als het ware met in het zwart en grijs nummer 1 (van het wiel) op het cijfer 8. Je inzet wordt dan uitbetaald.

Op zich is het multi wheel roulette hartstikke leuk, en volgens ons een van de leukste gokspellen die je kunt spelen in een casino. Maar let wel op dat je inzet heel erg hard kan gaan, je kunt dus of heel erg veel verliezen in een zeer korte tijd, maar ook heel erg veel winnen in een korte tijd. Het kan dus alle kanten op, maar plezier zul je zeker hebben.