Nederlanders staan erom bekend van risico te houden. Alhoewel er voldoende landen zijn waar ze nog vele malen meer van risico houden, kunnen wij er ook wat van. Overigens zijn het de Italianen die op een ruime eerste plek staan als het om risico met kansspelen staat. Het is dan ook niet toevallig dat juist de Italianen als grootste verliezers met gokken te boek staan.

Voor online roulette liefhebbers die van een flinke gok houden heb ik twee risicovolle tactieken in mijn boek der roulette strategieën opgezocht. Deze strategieën moeten alleen gebruikt worden door spelers die geld durven te verliezen. Want bij een risicovolle strategie hoort in veel gevallen een verlies, en soms een mooie grote winst.

Blasting on single numbers

Geld rammen op losse nummers, sommige spelers zweren bij het voeren van deze roulette strategie. Voor de ‘blasting’ strategie wil ik je vragen om met tenminste 500 aan tafel te gaan zitten. 500 euro moet voor gebruikers van deze strategie wisselgeld zijn, want nogmaals: verlies zit er vaak dik in.

Als dit over jou geen probleem is, dan kunnen we door naar de roulette strategie.

Blasting richt zich op vier getallen waar je op gaat spelen. Je kiest voor 25 euro per getal, dus een inzet van 100 euro per ronde. En je rekent het waarschijnlijk al voor jezelf uit dat dit betekent dat je binnen vijf rondes tenminste 1 keer een getal moet raken. Lukt dat niet, dan zal je met vijf rondes de 500 euro kwijt zijn.

Geniet je van risico? Dan is dit een uitstekende tactiek.

All on black

Een dubbele Martingale om je weekend goed te beginnen, dat is pas genieten. En spelers die mij kennen weten welke strategie er nu gaat komen. Een double martingale.

Hier zet je twee keer je volledige budget voor de roulette sessie in op een kleur, twee keer achter elkaar. Verlies je, dan ben je klaar. Win je, dan verviervoudig je jouw bankroll.

Met een inzet van 500 euro zou dit dus een winst van 1500 euro betekenen.

Dit is een zeer risicovolle strategie, aangezien er een zeer aannemelijke kans is dat je tenminste 1 keer verliest. Dus wees niet getreurd als het geld een andere kant opgaat. Dat is een onvermijdelijke kans in deze risicovolle strategie.