Er zijn wat dingen die veel belangrijker zijn dan velen van ons denken wanneer we digitaal roulette spelen. We nemen veel zaken voor lief. Dit terwijl er regelmatig risico’s aan het spel verbonden kunnen zijn waar we eigenlijk geen vrede mee moeten hebben. Online roulette op je computer kan voor ingrijpende gevolgen zorgen als je het vertikt hier op te letten.

Deze risico’s zijn aanzienlijk te verkleinen door een aantal stappen te nemen.

Een lijst met al deze stappen is op het internet nog niet te vinden. Als ik vroeger had geweten dat deze stappen zouden voorkomen dat ik duizenden euro’s kon verliezen, had ik een dergelijke lijst zeker serieus genomen. Jij hebt mogelijk nog de kans je voordeel uit deze lijst te halen zoals ik dat de afgelopen jaren wel heb gedaan.

Het kan ontzettend snel gaan

Het overkomt spelers vaak dat als ze aan het spelen zijn ze het tempo van het spel onvoldoende in de gaten houden. Doordat het tempo aanzienlijk hoger ligt dan het spelen van roulette in een fysiek casino, onderschatten ze de gevaren hiervan.

In de situatie wanneer je iedere ronde een vast bedrag inzet van, laten we zeggen 30 euro, en je in een relatief hoog tempo speelt, kan je met roulette grote bedragen winnen en verliezen. De rondes verlopen in een tempo waarin je vaak niet door hebt hoeveel geld er precies op het spel staat.

Deze rondes wil je natuurlijk zoveel als je kan in je eigen controle houden. Als je het overzicht ook maar een paar minuten verliest, kunnen er alweer tien rondes geweest zijn. Indien je dat automatisch inzetten aan hebt staan zou je zomaar 300 euro kunnen verliezen.

Waarschijnlijk wil je deze 300 euro weer terugwinnen door hoger in te zetten. Slim is het zeker niet, maar wel begrijpelijk. Dit zijn dan vaak momenten dat we nog dieper in de verliezen komen.

Leer met het tempo om te gaan

De belangrijkste tip die ik je hier wil meegeven is om technieken toe te passen waarmee je leert met het tempo van online roulette om te gaan. Op de computer is roulette simpelweg een spel dat zich in een noodtempo voortdoet. Hier kan je mee omgaan wanneer je zelf de pauzes tussen de rondes inlast. Zet alleen autoplay bij roulette aan als je zeker weet dat je hier mee om kunt gaan. Doe dit bijvoorbeeld bij lage inzetten. Bij hoge inzetten komt er te veel op het spel te staan om te rechtvaardigen dat je met deze limieten gokt.