Op onlineroulette.nl kan je er niet omheen. Waar je ook kijkt, loopt of gaat, zie je roulette systemen en strategieën die we zo goed mogelijk proberen te bespreken. Maar wat is nu eigenlijk het nut van al deze tactieken?

Er is toch wel een reden dat we deze systemen en strategieën zo vaak bespreken?

Daar is inderdaad een goede reden voor. Want door met goede strategieën te spelen, kan je veel gevaren voorkomen en kansen op winsten verhogen. In het kort bespreek ik welke strategieën aan te raden zijn. Daaropvolgend, licht ik je toe wat het nut is van roulette systemen en strategieën.

Wil je de kosten besparen en proberen vaker te winnen? Dan kan je er niet meer omheen!

Begin met het opzetten van een structuur

Het eerste onderdeel van een strategie of systeem is altijd het opzetten van een structuur. Structureel een strategie blijven volgen, dat is al in de basis te vinden. Maar als we verder kijken, dan zien we dat er gekeken moet worden naar het opzetten van een structuur.

Deze structuur staat haaks op de noodzaak van discipline. Je moet een vast pad volgen dat jou laat inzetten. Een pad waar jij niet van afwijkt, ook wanneer je dat niet wilt. Je moet altijd gericht blijven op deze structuur, want als je hier ook maar 1 keer van afwijkt, is het eigenlijk geen structuur meer. Structuren zijn er niet om te breken en als dat gebeurt, kan je de structuur uit de deur gooien.

Vul de structuur in

Dan gaan we de structuur invullen. We kijken eerst naar de onderdelen die cruciaal zijn. De hoogte van je inzet, het aantal inzetten, de plek van de inzet en de maximale uitgaven aan de roulette tafel. Alle roulette systemen moeten hieruit bestaan. Indien dit niet het geval is, kan ik je nu al vertellen dat een systeem niet gaat werken.

Gaan we verder, dan komen we op het punt dat je ook diverse scenario’s moet invullen. Wat doe je wanneer je verliest en wat doe je wanneer je wint? Als je wint, dan moet je bijvoorbeeld stoppen of juist meer inzetten. Maar als je verliest, moet je ook weer een scenario hebben. Ga je stijgen of ga je dalen?

Het nut van de systemen

Alle roulette systemen en strategieën zorgen ervoor dat je gedisciplineerder speelt. Je kunt jezelf houden aan inzetten en je stopt wanneer je een bedrag aan verlies of winst bereikt dat jij vooraf met jezelf hebt afgesproken. Dit heeft als gevolg dat de verliezen lager zijn en de winsten behouden blijven.

Daarom zijn roulette systemen onmisbaar en altijd belangrijk. Gebruik ze dus altijd!