Geld verdienen op een manier dat je het leuk kan hebben. Dat is een van de mogelijkheden van roulette. Dat is op basis van het wel of niet winnen. Van alle spelers die je online roulette kunt zien spelen zal een kleine minderheid, zo’n 46 procent, op een gegeven moment winnen. De andere 54 procent zie je op dat moment verliezen.

Iedere momentopname kan deze uitkomst verschillen. Want wie de ene keer wint, kan net zo goed de keer daarop verliezen.

Op constante basis geld verdienen met online roulette gaat dus niet gebeuren. Alleen wat is wel een goede manier om hier af en toe een zakcent mee te kunnen pakken? Want dat je niet altijd kunt winnen is een feit. Alleen er zijn zeker opties om regelmatig tientallen euro’s te kunnen winnen.

Wat mijn aanbevolen tactiek hiervoor is en andere opties is te lezen. Je moet alleen wel zelf aan de slag willen!

Elke dag met een tientje spelen

Als je het wat ruimer hebt, kan je ook wat ruimer spelen. Dat is wat altijd mijn motto is geweest. Dagelijks een tientje op roulette heeft als resultaat dat ik warm weet te blijven. Geld verdienen zit er niet zozeer in als je voor elke dag een tientje roulette speelt. Alleen wat ik doe, is net wat anders.

Ik zet namelijk altijd eerst 1 euro in op rood. Als ik win, stop ik niet maar zet ik 2 euro in op rood. Als ik win, stop ik nu wel.

Maar verlies ik de eerste euro, dan stop ik ook niet. Dan ga ik door met verdubbelen totdat ? f mijn tientje op is, of dat ik win. Dus stel je voor ik verlies eerst 1 euro, dan 2 euro en dan win in de verdubbeling van 4 euro (dus kom ik op 8 euro uit). Dan ga ik alsnog met een winst uit het online casino terug. Geld verdienen hoeft niet groots te zijn. Maar ik heb toch mooi een frietje speciaal kunnen verdienen met online roulette.

Wat werkt nog meer?

Ik kan op veel technieken dieper ingaan. Wat ik je wil benadrukken is dat dit alles pas werkt wanneer jij verantwoord hiermee om kan gaan. Als jij afspreekt dat je maximaal een tientje per keer op een dag gebruikt om geld met online roulette te verdienen, dan moet jij je hier ook aan kunnen houden. Discipline is daarom een vereiste om elke dag wat te kunnen bijverdienen aan online roulette.