Iedereen heeft een doel als er roulette wordt gespeeld. Een deel zal een zeer hoge winst willen najagen. Wat er ook gebeurt, er wordt doorgespeeld totdat de winst zo hoog mogelijk is.

Je hebt waarschijnlijk op deze momenten door dat dit maar een klein deel van de tijd zal gebeuren. Mogelijk ben jij echter de speler die goed doorheeft dat je vaak verliest om een grote winst uit een sessie te kunnen halen. Dus dat zou betekenen dat je veel verliest om op de lange termijn te winnen.

Wat je ook kiest, je moet een speler met een doel zijn. Duidelijke targets helpen je het spel een stuk makkelijker door te gaan.

Waar moeten goede doelen of targets aan voldoen? Ik heb je doelen te zetten om je te laten winnen!

Specifiek

Ieder doel dat jij zet, moet specifiek zijn. Het moet geen vaag doel zijn waar je maar weinig mee kan. Met een vaag doel bedoel ik een doel als ‘ik wil veel winnen’.

Een specifiek doel is geschreven als ‘ik wil tenminste 500 euro winnen binnen 2 weken tijd’.

Meetbaar

De meetbaarheid van een doel is al enigszins in het vorige doel terug te vinden. Het doel moet namelijk te meten zijn over een periode. Hoeveel tijd wil je uitgeven aan deze winst? Hoeveel sessies heb jij hier voor over? En hoeveel geld wil je tot op de cent winnen?

Het zijn eenvoudige vragen die jou een scherper roulette doel laat maken.

Ambitieus

Vervolgens moet het doel dat je stelt wel ambitieus zijn, maar ook niet weer te. Het doel dat je stelt moet jou uitdagen om verder te gaan dan dat je normaal gaat. Je wilt wel dat jouw tijd het waard is geweest om te spelen.

Je hoeft dus niet te zuinig te zijn, je mag best op wat meer hopen.

Realistisch

Ambitieus zijn is goed, alleen je moet niet overdrijven. Wees realistisch met wat je doelen zijn. Kunnen deze doelen echt gehaald worden? Kost het niet te veel geld om deze doelen te bereiken?

Tijdsgebonden

De doelen die gesteld zijn, moeten tijdsgebonden zijn. Je moet in de doelen een tijdsbestek verwerken waarmee je een begin- en eindperiode hebt. Wanneer ga je starten met het behalen van de doelen? Wanneer zeg je: de doelen zijn tot dit punt gehaald en hier stop ik?

Alles bij elkaar is het stellen van doelen onmisbaar. Vergeet nooit voordat je begint met online roulette duidelijke doelen te stellen.