Ik hoef je mogelijk niet te vertellen dat roulette een spel is waar het ongelofelijk hard kan gaan. Maar je hebt misschien wel meer aan de informatie waar je bij roulette moet opletten. Het is een snel en dynamisch spel waar de kosten tevens hard kunnen oplopen. Daar heb ik wel een idee voor, hoe jij dit kunt tegengaan. Een verstandige gokker zal altijd weten hoe hij niet tegen dergelijke gevaren aanloopt.

Kosten beperken

Kosten beperken en de winst even laten gaan, dat kan een tactiek zijn die je geld kan besparen en nog regelmatig geld kan opleveren ook. Wat je waarschijnlijk niet weet is dat je kunt uitrekenen dat een klein verlies op lange termijn, in combinatie met net wat grotere (kleine winsten) altijd voor een best redelijke winst zullen zorgen. Risicovol spelen is in dat geval nooit renderend.

De snelheid

Doordat het spel soms sneller kan lopen dan je verwacht, kan je ook in een hoger tempo je geld er doorheen gokken. Wil je hier niet aan meedoen, dan moet je dus ook niet iedere ronde geld inzetten. Wacht je ronde af en zet dan in.

De drukte

Live gokken? Dan zal je waarschijnlijk niet alleen zijn. Wees bestand tegen deze drukte en stel jezelf sterk op. Laat je vooral niet beïnvloeden door de vele extra spelers die nu om je heen staan en speel gewoon je eigen spel.

De kosten

De kosten kunnen hoog worden maar dat heb je zelf in de hand. Wil jij niet meer uitgeven dan je wilt, dan moet je hier duidelijke afspraken over maken. En de enige persoon met wie je dat kunt doen, ben je natuurlijk zelf.

Gokken of slim spelen

Is dat wat je doet gokken of juist slim spelen? Denk eens goed na wat je eigenlijk doet en of je niet de hele tijd aan het gokken bent. Moet je toch voor het laatste kiezen? Dan is het hoog tijd dat jij je spel aanpast.

Budgetteren?

Kies voor een budget en niet voor een ongelimiteerd goktegoed. Je kan zo eenvoudiger de uitgaven onder controle houden en met een prettiger gevoel gokken.

Probeer het leuk te houden

Naast het gokken moet er ook nog genoten worden wat alleen kan als je een beetje vrij speelt. Richt je niet al te veel op het win-aspect en maak er een leuke tijd van.

Rust in je spel

Daar komt bij dat rust in je spel van belang is. Zonder voldoende rust, zal je vast en zeker slordige keuzes maken die je weer geld kosten. Dat is in geen geval handig, waardoor jij als gokker er alles aan moet doen om rust in je spel te houden.

Focus op een doel

Zorg dat jij je niet met tien dingen tegelijk bezighoudt, richt je alleen op het spelen van roulette. Laat je dus ook niet afleiden door randzaken zodat jij het maximale uit je roulette activiteiten kunt halen.