Er zijn vrij veel online roulette profs die van mening zijn dat je uitsluitend veel met roulette kan winnen wanneer je veel geld inzet. Hier ben ik het niet mee eens en ik wil je daarom ook vertellen waarom niet. Het is niet nodig om altijd veel bij online roulette in te zetten. Je kunt ook zonder het uitbundig geld uitgeven aan online roulette winnen. Het grote verschil is, dat het langer duurt voordat jij de winst bereikt die jij voor ogen hebt. Het grote voordeel, je loopt veel minder risico over de geplaatste inzetten en op de lange termijn kan je renderend online roulette spelen. Benieuwd hoe?roulette1

Veel geld bij roulette inzetten

Laat ik ten eerste duidelijk maken dat er ook wat te zeggen is voor de strategie om veel op online roulette in te zetten. Het belangrijke verschil tussen beide strategieën is dat de gokkers die voor de dure strategie kiezen vaak ook meer kapitaal hebben. Hierdoor lopen zij, financieel gezien, een stuk minder risico dan dat jij dat doet. Het is daarom alleen verstandig om met veel geld te spelen wanneer jij dit ook kunt missen.

Een korte rekensom laat zien dat je pas met 1000 euro roulette kan spelen wanneer je meer dan 50.000 euro tot je beschikking hebt. Dat is een behoorlijke som, maar met meer dan 2 procent van je morgen gokken is iets wat je

niet

moet doen. Dit gaat je geen geld opleveren maar mogelijk wel schulden. Veel geld inzetten bij online roulette moet je dus alleen doen wanneer je hier voldoende kapitaal voor hebt. Voor alle andere spelers, zijn er duizenden andere roulette strategieën waarmee het mogelijk is om succes te behalen zonder honderden euro’s per keer in te zetten.

Met minder geld succesvol online roulette spelen

Ook met minder geld kan je succes behalen met het spelen van online roulette. Het is een illusie dat je alleen met veel geld kan winnen met online roulette. Dit is iets wat door de jaren heen steeds vaker online is geplaatst door websites die natuurlijk willen dat je zoveel mogelijk inzet. Jij kunt hier tegenin gaan door te laten zien dat jij juist wel met minder geld kan winnen.

Wat moet je doen? Het is namelijk heel eenvoudig om met minder geld toch mooie bedragen te kunnen winnen. Spelen op individuele getallen maakt het mogelijk om in kleine stapjes een fatsoenlijke winst op te bouwen. Je hoeft geen hoge bedragen op individuele getallen in te zetten om succes te kunnen behalen. Je kunt gewoon een inzet van enkele euro’s plaatsen waarmee je al een bedrag van boven de 40 of zelfs 100 euro zou kunnen winnen. Een inzet van 5 euro kan bijvoorbeeld al goed zijn voor een winst van 175 euro. Wat zou er gebeuren als je dit tien keer wint? Inderdaad, dan win je maar liefst 1750 euro. Zo zie je maar. Je kunt ook met weinig geld fantastische resultaten behalen wanneer je online roulette speelt.