Je kan er veelal niet onderuit; zonder de juiste voorbereiding hoef je eigenlijk niets aan de roulette tafel te verwachten. Het geld kan er snel doorheen gaan waardoor je met een rotgevoel naar huis gaat. Het zijn echter vrijwel altijd dezelfde fouten die we maken. Vaak kiezen we simpelweg een te laag budget en schatten we het aantal rondes dat we kunnen spelen totaal verkeerd in. Een andere fout is het kiezen van te hoge inzetten, waardoor we ook onnodig snel door ons budget heen zijn. Spelers die eerst besluiten te oefenen met roulette, slagen er vaak in om een deel van deze fouten niet te maken. Al ga je van vier naar twee fouten, je zult merken hoeveel geld het scheelt om minder fouten te maken. Er zijn veel handige manieren om te oefenen met roulette. Deze manieren kan ik in drie delen opsommen, waar jij mogelijk veel van kunt leren.

Oefenen met gratis roulette

Het meest voor de hand liggende voorbeeld van oefenen met roulette is het spelen van gratis roulette. Je zou denken dat veel spelers dit wel eens doen, helaas is dit niet het geval. Er is maar een klein deel van de spelers dat ervoor kiest om op frequente basis ook gratis roulette te spelen, waardoor er te weinig geoefend wordt. Wanneer spelers vaker zouden oefenen, zouden de winsten mogelijk ook hoger uitvallen. Oefen daarom eens met gratis roulette en ontdek zelf wat het beste werkt.

Je kan op de homepage van deze website gratis roulette spelen, dus je hoeft niet ver weg te gaan om gratis een potje te doen!

Observeer andere spelers

Een andere handige manier om meer te oefenen met roulette is door simpelweg andere spelers te bekijken die roulette spelen. Door heel veel te kijken kan je ontdekken welke fouten andere spelers maken en wat ze juist goed doen. Door een groot aantal rondes mee te kijken ontdek jij dan namelijk zelf wat zij anders doen en waar zij mogelijk juist in uitblinken. Het zijn bij roulette vaak de kleine onderdelen waar mensen op scoren of falen, dus als jij deze onderdelen herkent, is het voor mogelijk om een stuk beter te worden met roulette.

Speel op lagere limieten

De fout die bijna iedere roulette speler maakt is dat ze starten op roulette tafels met te hoge limieten. Hierdoor zetten ze al snel bedragen in die niet overeenkomen met hun budget, waardoor het budget binnen enkele rondes op is. Als je besluit om te oefenen met roulette, kan je na een gratis roulette tafel gaan spelen om een hoger bedrag. Echter moet dat bedrag marginaal hoger zijn dat het minimum, want dan kan je pas langzaamaan opbouwen. Je moet alleen risicovol spelen met je winst, nooit met je startkapitaal.

Het lijken simpele tips, en dat zijn ze ook. Maar ze zullen pas uitbetalen wanneer jij ze durft toe te passen.