Sparen en roulette klinkt als een hele rare combinatie van woorden. Hoe kan je ooit sparen door roulette te spelen? Of bedoel ik het misschien anders?

Ik kan je alvast gelijk geven wat betreft mijn bedoelingen. Ik bedoel het sparen met roulette op een andere manier dan je denkt.

Sparen is het opbouwen van een vermogen. Het vermogen dat je op je bank hebt staan moet je in deze stelling los zien van roulette.

Je kunt namelijk ook sparen met je roulette investering. Hoe ik dit precies voor ogen zie, en hoe ik het zelf doe, leg ik je hieronder uit.

Opbouwen van een bankroll

Als we het over roulette hebben is het laatste waar je aan denkt sparen. Spelers gokken vaak zo snel dat sparen niets meer met het onderwerp te maken heeft.

Maar als je sparen juist wel probeert te verbinden aan dit onderwerp, weet je een succesformule te maken.

Om dit te kunnen doen, haal je maximaal 100 euro van je bankrekening en zet je dit op je online roulette account. Is de 100 euro op, dan stop je met deze strategie en dan heeft het jou jammer genoeg niet meegezeten.

Deze strategie is dus alleen te gebruiken wanneer je niet meteen je 100 euro verspeelt. Je stort

niet

meer dan 100 euro en

niet

vaker dan 1 keer. Dit is slechts een strategie om te oefenen of dit voor jou werkt. Het is niet een tactiek die je tot in het einde moet gaan toepassen.

Als de 100 euro op je account staat, moet je voorzichtig met dit bedrag spelen. Je moet proberen het iedere keer dat je speelt beetje bij beetje op te bouwen. Probeer niet in een klap alles in te zetten. Speel met 1 euro en hoogstens vijfjes op simpele kansen. Wat je ook doet, vergeet niet dat je aan het sparen bent.

Als je een paar procent per dag wint is dat voldoende om verder te blijven sparen. De rente op de bank is bijna 0 procent, dus een paar procent met roulette is al aanzienlijk hoger.

Verder vanaf 1000 euro

Ben je na enige tijd op 1000 euro uitgekomen? Dan is het aan jou om te bepalen of je verder met ‘sparen’ gaat of je uitcasht. Door uit te cashen kan je wel weer een mooi bedrag aan je echte spaarrekening toevoegen, wat ook geen verkeerd idee is.

Doorgaan met het uitbouwen van je bankroll doe je door nog steeds dezelfde inzetten aan te houden. Die paar procent per dag is voldoende om het de geïnvesteerde tijd waar te maken!