Zoals je waarschijnlijk wel weet is mijn naam Nadia en schrijf ik al meerdere jaren met veel plezier over roulette. Dit zal voor velen al geen verrassing meer zijn, aangezien ik dit dus al een tijdje doe. Ook ik heb tussen alle roulette strategieën door een eigen manier van spelen ontwikkeld waar ik al lang mee speel. Natuurlijk pas ik af en toe nieuwe strategieën toe, want anders kan ik er niet over schrijven. Voor veel mensen is het handig om te weten wat je precies met roulette moet doen. Als kenner, kan ik je vertellen waar je het best op kunt letten. Daarom wil ik je graag meer vertellen over mijn speelstijl, maar dan moet je wel snel verder lezen!

Behoudend spelen – dat doe ik maar al te graag!

Ik ben een van de weinige spelers die vaak voor behoudend spelen kiest. Je hoort af en toe wel spelers die een agressieve speelstijl voeren. Met zo’n agressieve speelstijl geef je aardig wat geld uit, waar ik ook wel een handje van heb. Echter geef ik niet op dezelfde manier mijn geld uit als deze spelers, want ik speel behoudend. Veel spelers kiezen met een reden voor deze agressieve speelstijl, echter kies ik een stuk liever voor de behoudende speelstijl.

De behoudende speelstijl houdt in dat je kiest om niet veel in te zetten maar juist iedere ronde een kleine inzet plaatst die je ronde na ronde hanteert. Deze tactiek zorgt ervoor dat je met een klein bedrag, urenlang kunt spelen. Neem het (door mij veel gebruikte voorbeeld) van een paar euro per ronde. Dan kan je maar liefst 50 rondes, zelfs als je iedere ronde verliest.

Ik kies er zelf graag voor om iedere ronde drie euro in te zetten. Zoals je vast weet kan dit alleen online, waar de minimuminzet rond de euro ligt. Veelal kies ik voor drie verschillende getallen om op in te zetten, en ja, ook ik kies geluksgetallen.

Als ik win, gebruik ik de winst soms om een extra strategie te gaan voeren, bijvoorbeeld een agressievere strategie. Als ik niet win, blijf ik de behoudende strategie uitvoeren om natuurlijk door te spelen totdat ik wel win.

Je kunt je kosten op deze manier lager houden dan bij de agressieve speelstijl, waar je echt flink moet winnen om grote verliezen terug te halen.

Als jij ook behoudend wilt spelen, is het slim om laag te beginnen. Je zou zelfs eerst gratis roulette kunnen spelen voordat je op de betaalde tafels aan de slag gaat. Hier kom je dan in contact met speelstijlen die je misschien beter liggen dan de behoudende speelstijl en die je dus gratis kunt uitproberen. Kostentechnisch ben je dan stukken goedkoper uit, wat altijd goed van pas kan komen.

De makkelijkste manier om vervolgens nog meer geld te winnen, is door deze strategie altijd toe te passen.