Op zoek naar een download voor online roulette om dit spel op je computer te kunnen spelen? Of een manier om online roulette op je smartphone te spelen zonder internetverbinding? Er zijn vooral meerdere opties voor het laatstgenoemde platform. Voor computers, zijn namelijk weinig online roulette programma’s te vinden. De meeste programma’s zijn gedateerd of zelfs niet meer te installeren.

Voor iedereen met een computer heb ik dus slecht nieuws, online roulette downloaden gaat niet lukken. Er zijn alsnog meer andere opties te bedenken waardoor je wel kunt spelen. Deze opties bouw ik hieronder voor jou uit. Zo kan jij straks ook online roulette spelen op je computer, tablet en telefoon.

Online roulette downloaden voor je smartphone

Laten we beginnen met het makkelijkste platform waarvoor we online roulette kunnen downloaden, namelijk de smartphone. Omdat de laatste tijd de roulette apps (en ook andere casino apps) uit de verschillende app stores zijn gehaald op aandringen van de Kansspelautoriteit, kan je alleen nog maar gok apps downloaden waar je geen echt geld kunt uitgeven.

Dat betekent dat als je een online roulette app wilt downloaden, je hier alleen voor speelgeld kunt spelen. Als je dat geen probleem vindt, dan is er voldoende keus.

Voor de iOS App Store en Google Play Store zijn tal van verschillende roulette apps aan te bevelen. Al deze apps maken zoals eerder besproken uitsluitend gebruik van speelgeld. Je kunt de online roulette apps downloaden vanuit de diverse stores. Als je door jouw locatie een online roulette apps kunt vinden, kan je ook nog altijd kiezen om via Google een online roulette app te downloaden.

Deze apps kan je bijvoorbeeld voor Android te vinden door te zoeken op online roulette apps met . apk extensie. Let wel op, apps die je buiten de stores om download hebben een hogere kans om virussen of andere malware te bevatten.

Kijk dus altijd goed uit met onduidelijke websites waarvan je al het vermoeden hebt dat er iets niet in de haak is. Vaak is er dan ook iets niet zoals het hoort waardoor je zomaar een kwaadwillende app op je smartphone download.

Online roulette downloaden voor je computer

Voor op de computer is het helaas niet mogelijk om een online roulette programma te downloaden en te installeren. Er zijn geen goede exemplaren meer te vinden, waardoor we dit niet kunnen aanraden.

Je kunt echter wel vanuit je browser spelen. Dat kan onder andere op de gratis roulette tafels via www.onlineroulette.nl. Hier lees je natuurlijk ook nog wat tips om jouw spel te verbeteren.