Zijn er regels die je als speler moet volgen om verantwoord en slim te spelen? Als jij een fervent online roulette fan bent zullen mijn berichten je niet als onbekend voorkomen. De kans is daarom aanwezig dat veel van mijn online roulette regels oftewel levenslessen in de buurt komen van wat realiteit is.

Ik heb zo mijn unieke kijkwijze op online roulette. Velen hebben daar op allerlei manieren van kunnen profiteren. Jij bent de volgende in de rij om te leren wat ik anders doe dan andere spelers. Verdienen aan roulette bestaat niet. Verdienen aan verantwoordelijk spelen en slimheid wel. Je beperkt namelijk op honderden manieren dat er minder uitgaat terwijl er meer binnenkomt. Dat noem ik slim spelen.

Nadenken voordat je gokt

Iets dat zovelen van ons keer op keer vergeten is dat we nadenken voordat we een inzet plaatsen. We vinden het van nature aantrekkelijk om zo snel mogelijk een inzet te plaatsen en daar iets van te verwachten. Alleen maar een klein deel van de tijd zullen we de uitkomst krijgen waar we op gehoopt hadden.

Dit komt omdat we niet goed nadenken bij het plaatsen van roulette inzetten. We zitten aan de roulette tafel of achter online roulette en we denken simpelweg niet genoeg na. We zien een kans en gaan er direct maar vanuit dat het ook in ons voordeel kan komen. Maar minder dan de helft van de tijd komt dat uit wat we hopen.

Iedere roulette expert zal je daarom aanraden langer en beter na te denken voordat er een inzet wordt geplaatst. Daardoor voorkom je veel gemaakte fouten, zoals het plaatsen van een verkeerde inzet.

Doen, maar eerst kijken

Dat het moment is dat je roulette speelt niet altijd perfect uitgekozen is weten we allemaal. Je kunt de kans op een goede timing verhogen wanneer je meer tijd neemt om te kiezen wat je precies wilt. Wil je winnen en gezond roulette spelen? Dan is het beter om het moment dat je roulette speelt te veranderen. Denk eerst goed na wat je precies zou willen doen. Wil je alle tijd hebben om het spel te kunnen spelen zonder stress van andere situaties? Dan weet je dat je in alle rust het tijdstip moet kiezen wanneer je zou willen spelen.

Het is een wisselwerking waar je over na moet denken. Overhaast kiezen voor een spelletje roulette kan voor negatieve resultaten zorgen.