Ben jij een regelmatige speler op de online roulette tafels die als doel heeft om aan het einde van de maand een roulette winst over te houden? Dan zal je dit artikel gegarandeerd kunnen gebruiken om een beter overzicht te krijgen van alle kosten en baten die jij tijdens het spelen maakt.

Spelers onderschatten nog te vaak hoe belangrijk het is om je kosten en baten goed overzichtelijk te houden. Denk altijd goed na wat je moet doen om aan het einde van de maand groene cijfers te zien. Pas dan kan je een succesvolle roulette speler worden.

Maar wat is nu eigenlijk het voordeel van dit gehele proces?

Waarom moet je dit alles bijhouden?

Ik leg het je haarfijn uit. Zodat jij voortaan altijd gebruik gaat maken van een overzicht om je kosten bij elkaar te houden.

Gokken is het niet meer als je slim speelt

Je zal als je tegen iemand anders vertelt dat je regelmatig geld verdient met roulette vast horen dat ze het als gokken zien. In de kern is roulette een duidelijke vorm van gokken. Je bent namelijk aan het spelen met geld op basis van een kans. Je kunt de uitkomt niet in je eigen voordeel beïnvloeden.

Hoe jij met je winsten en verliezen omgaat, kan je echter wel beïnvloeden. Dit is het verschil tussen de succesvolle speler en de speler waar voortdurend een verlies achter zit.

Je wilt natuurlijk tot de spelers roulette horen waarbij een verlies zeldzaam is. Op de lange linie is bij deze spelers een winst te vinden.

Dus je moet slim spelen. Hoe doe je dat dan?

Alles wat je doet doe je op basis van je brein

De keuzes die je straks aan de roulette tafel gaat maken moeten altijd met de mogelijke kosten en baten in het achterhoofd gedaan worden.

Je zou kunnen kiezen om een overzicht te maken dat je bij ieder spel roulette gebruikt om het spel te beoordelen. Zo zou je het kunnen gebruiken om te beoordelen welke keuzes het best bij jouw tactiek passen.

Voor iedere speler helpt het om een overzicht, al is het mentaal, bij te houden van de huidige kosten en baten van roulette. Hier profiteer je op een later moment aanzienlijk van.