Met meer dan duizend artikelen over online roulette, kan je wel zeggen dat ik een van de grootste roulette experts ben. Het is mijn doel om zoveel mogelijk van mijn online roulette kennis met jou te delen. Niet alleen om jou meer over deze wereld te laten kennen, maar ook om jou beter te laten worden.

Als je beseft hoeveel van de verliezen wel niet geleden worden door dezelfde oorzaken, begrijp je dat inzetten op roulette voor veel mensen geen goed idee is. Spelers die aan de lopende band verliezen, zijn niet gemaakt voor het magische spel.

Online roulette is een uiterst volatiel spel dat voor grote stijgingen en dalingen kan zorgen. Afhankelijk van de speelstijl, kan een speler wisselende resultaten tegenkomen.

Inzetten op roulette, hoe moet je tegen het spel aankijken om succesvol te worden?

Wat wil je winnen met het spelen van roulette

Spelen zonder een duidelijk doel is gegarandeerd een van de meest voorkomende problemen. Er wordt te simpel gedacht over een ‘spelletje roulette’. Veel wordt er ingezet zonder te kijken naar wat er gewonnen moet worden.

Je zult vaak een reden hebben om roulette te spelen. Een logische reden is omdat je gewoon zin hebt in het spel roulette, alleen vaak wil je ook wat winnen.

Wanneer je ook maar een beetje het doel hebt om te winnen, moet je vooraf bepalen wat je doelen zijn. Hoe hoog moet jouw winst zijn om te besluiten dat je stopt met spelen. Hoeveel roulette winst moet er jouw kant op komen om te besluiten dat het genoeg is.

Je moet in dat geval ook naar de andere kant kijken. Bij welk geldbedrag aan verlies gooi jij de handdoek in de ring?

Waar een einde aan de positieve kant moet zijn, geldt dat dus ook voor de negatieve kant. Een verlies accepteren is voor veel spelers lastig. Maar als je wilt inzetten op roulette, moet je ook de gevolgen kunnen dragen.

Spelstrategie roulette, wat doe jij?

Je hebt je doelen gesteld, wat ga je daarna doen om het spel goed te kunnen spelen? Je gaat je strategie bepalen om een zo’n goed mogelijk resultaat te behalen.

Eenvoudig gezien, heb je de keuze uit vier verschillende speelstijlen. Je kunt agressief spelen, wat betekent dat je hoge inzetten plaatst om zo snel mogelijk veel geld te winnen. Je kunt aanvallend spelen, met relatief hoge inzetten op kleine kansen. Je kunt behoudend spelen, met gemiddelde inzetten op simpele kansen, zoals rood en zwart. Je kunt zeer behoudend spelen, door vooral op getallen in te zetten met relatief lage bedragen.

Volg een spelstrategie op basis van het door jou gestelde doel. Dat is de manier om op online roulette in te zetten en er geld uit te halen.