Dit is geen artikel over een aandeel dat jij zou moeten kopen of een beleggingsfonds dat mogelijk interessant voor jou is. Nee, ik heb het gewoon over het eeuwenoude roulette. Dat spel waar je moet raden waar het balletje op het roulettewiel uitkomt. Een slim mens weet dat je alleen voor je plezier moet gokken maar als je dat kan combineren met een hoog rendement is dat natuurlijk wel interessant. Er is een algemene (online) roulette strategie om dit te realiseren. Hoe deze (online) roulette strategie werkt en hoe jij hier het maximale uit kunt halen vertel ik je verderop. Lees snel verder ;-).4257024-3x2-940x627

Alleen op getallen inzetten?

We gaan voor het toepassen van deze (online) roulette strategie alleen op getallen inzetten. Je hoeft dus geen rekening te houden met simpele kansen, zoals rood en zwart of even en oneven. Ik wil dat jij je alleen maar richt op de 37 getallen op het veld, namelijk 0 tot 36. Je kunt de (online) roulette strategie alleen maar op de individuele getallen doen. Probeer daarom niet je eigen versie te verzinnen door juist op simpele kansen in te zetten. Hiermee wordt het uitvoeren van deze strategie niet meer mogelijk.

Hoog risico

Als je op getallen speelt, is per getal gezien de kans om te winnen klein, namelijk 1 op 37. Maar als je wint, dan win je ook goed. Dan krijg je namelijk bovenop je inzet nog 35 keer je inzet terug. Een inzet van 10 euro zou dan goed zijn voor een winst van 350 euro. Deze verhouding is voor iedere inzet hetzelfde, alleen de hoogte van het bedrag verschilt natuurlijk per inzet. 1:36 kan je gebruiken als handig ezelsbruggetje voor het uitrekenen van je winst per getal. Zet je op 2 getallen in, dan kan je deze verhouding automatisch aanpassen door er 2:36, ofwel 1:18 van te maken. 3 getallen zouden dan resulteren in 1:12 etc.

Dus, alleen met normale bedragen spelen

Doordat we te maken hebben met een hoog risico, is het belangrijk dat we ook met normale bedragen gaan gokken. Een hoge inzet op een getal is niet de bedoeling bij deze (online) roulette strategie. We gaan alleen met acceptabele inzetten spelen die je bankroll niet hard kunnen raken. Is je bankroll 20 euro, dan speel je in deze situatie met 1 euro per getal max.

Ik kies er zelf graag voor om op 1 getal maximaal te spelen en mijn inzet gedurende mijn roulette avontuur niet te veranderen. Het getal waar ik op inzet en de hoogte van mijn inzet blijft dus altijd gelijk, ook wanneer ik win.

Het nemen van grotere risico’s, door bijvoorbeeld een grotere portie van je bankroll in te zetten, is niet verstandig. Dit kan ervoor zorgen dat je snel de winst er weer doorheen speelt en je niets aan de (online) roulette strategie hebt gehad.