Afgelopen week speurde ik wat roulette strategieën voor online roulette op het internet af en kwam uit op een website waar de Hoboken roulette strategie voorkwam. Ik had zelf nog nooit van deze online roulette strategie gehoord, maar was wel benieuwd of de Hoboken roulette strategie voor mij zou werken. De naam Hoboken zien we overigens veel terug in Rotterdam, waardoor ik er vanuit kon gaan dat de Hoboken roulette strategie door een Rotterdammer bedacht is. Dus dat de strategie gedurfd zal zijn, staat eigenlijk al vast. Benieuwd naar de werking van de complete Hoboken roulette strategie? Lees dan snel verder!Casino Roulette - 3d render

Vooraf enkele tips

Als je een nieuwe strategie zoals de Hoboken roulette strategie gaat uitproberen, is het handig om wat voorbereidingen te treffen. Ik heb even wat tips op een rijtje gezet die jij kunt gebruiken om jezelf te verzekeren tegen een mogelijk negatief resultaat veroorzaakt door het toepassen van een nieuwe strategie zoals de Hoboken roulette strategie.

Ga alleen een roulette strategie uitproberen aan een gratis roulette tafel. Hierdoor hoef je geen risico’s te nemen en ontdek je vanzelf of een strategie jou geld gaat laten winnen. Faal je ongelofelijk hard aan de gratis roulette tafel? Dan is het al helemaal niet verstandig de strategie toe te passen aan een echt geld tafel.

Ga je naar de echt geld roulette tafel toe om de nieuwe strategie uit te proberen, dan raad ik je aan zo laag mogelijk te beginnen. Kies voor de minimuminzet en zet niet direct te hoog in. Dit kan een negatief resultaat als gevolg hebben aangezien iedere strategie weer anders werkt. Sommige strategieën, waaronder de Hoboken roulette strategie, maken gebruik van een verdubbelingsfactor aspect. Hierdoor kan je inzet in een hoog tempo oplopen en moet je waken voor een mogelijk verlies.

Ten slotte moet jij je alleen richten op de uiteindelijke winst die je met de strategie behaalt. Het heeft geen zin om naar een paar momentopnames te kijken, want dat zou een vertekend beeld kunnen geven. Het is verstandiger om op meerdere momenten de roulette strategie te testen zodat je zelf kan ontdekken of de strategie in jouw geval werkt.

 

Het toepassen van de Hoboken roulette strategie

In principe kunnen we de Hoboken roulette strategie goed vergelijken met de Martingale strategie. Echter is er een belangrijk verschil tussen beide roulette strategieën te vinden, de Hoboken roulette strategie is namelijk gebonden aan extra voorwaarden. Deze extra voorwaarden dienen je te behoeden voor een mogelijk verlies, waardoor de Hoboken roulette strategie een verantwoordelijke strategie is dan de Martingale strategie.

Net zoals de Martingale strategie moet je iedere ronde je inzet verdubbelen. Ook zet je alleen maar in op rood of zwart, simpele kansen als hoog/laag en even/oneven mogen natuurlijk ook. Het verschil met de Martingale strategie is dat je altijd met inzetten moet stoppen wanneer je twee keer op een rij wint. Dus win je aaneengesloten twee keer de verdubbelde inzet? Dan dien je te stoppen met gokken je winst op te nemen. Een stuk verantwoordelijker dan de Martingale strategie!