Winnen met online roulette zou dezelfde moeilijkheidsgraad moeten kennen als offline roulette. We merken dat veel spelers, vooral in het begin, veel moeite hebben om online te winnen. Ze lopen tegen de meest voorkomende problemen aan waarvan het grootste deel te voorkomen is.

Deze problemen leveren al snel verliezen op die je liever niet had willen oplopen. Wanneer je weet waar de meeste verliezen ontstaan, kan je voorkomen dat jij ook in deze val stapt. Verliezen is niet leuk, doe er daarom alles aan om de informatie uit dit artikel te gebruiken om niet te verliezen maar te winnen.

Stel eerst een plan op, begin dan met spelen

Veel te veel spelers beginnen met het spelen van online roulette zonder enig plan of idee te hebben wat ze precies gaan doen. Blindelings wordt er ingezet op een getal of combinatie. Ze weten niet wat ze doen als ze winnen of verliezen, dat wordt per moment bekeken. Vooruitdenken gebeurt niet of nauwelijks.

Voor in de toekomst zal jij als speler het meest je eigen spel kunnen verbeteren door een plan op te stellen iedere keer dat jij online roulette speelt. Zo’n plan hoort er als volgt uit te zien:

Ten eerste schrijf je op wat je van plan bent in te gaan zetten. Welke inzetten ga je plaatsen en hoeveel. Hoe vaak ga jij deze inzetten plaatsen en wat doe je wanneer je wint, en wat wanneer je verliest?

Dit zijn al aardig wat vragen die je moet beantwoorden voordat je inzet op online roulette. Dan de belangrijkste vraag die jij aan jezelf moet stellen, wanneer stop je met online roulette?

Het kiezen van een plan is iets wat discipline vereist. Je moet namelijk een plan kiezen waar jij je aan vast kunt bijten. Een plan waarvan jij zeker weet dat je er niet van afwijkt.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Maak de harde keuze om voortaan met een plan te spelen en wijk er niet van af. Dit is de wijze waarop je een sterke speler wordt, en blijft.

Cash uit als je een goede winst hebt

Win je of heb je gewonnen? Wees dan sterk genoeg om ook eens uit te cashen in plaats van je winst in het online casino te laten staan. Kijk positief terug op je winst en doe er iets leuks mee. Het leven is te kort om continu onder druk te staan om de roulette winst te verhogen.

Andere tips over roulette ontdekken? Deze website staat er vol mee!