Het is zondagmiddag en je vraagt je af of je nog een euro of honderd in een rondje online roulette moet stoppen voor een paar spins. Je bent het spelen voor vandaag eigenlijk zat maar wil toch nog een rondje roulette spelen. Je wil met een mooi rond geldbedrag eindigen en het laatste potje online roulette gaat daar wel voor zorgen, toch? Je gaat op zoek naar een Europese online roulette tafel om je laatste inzet te plaatsen. Je motivatie is weg, maar toch wil je nog één keer winnen. Het is niet slim om op dit moment door te gaan met je inzet, want je motivatie en geloof is weg. Toch doen veel spelers toch nog een laatste inzet, benieuwd waarom jij dit niet moet doen? En wat dan wel? Lees dan snel verder!5699_4

Hoe gaat het online roulette verhaal verder?

Veel spelers kiezen ervoor om vervolgens toch een inzet te plaatsen welke ze, afhankelijk van de gekozen inzet, gemiddeld gezien 60 procent van de tijd verliezen. (Gebaseerd op de gemiddelde inzet op een getal versus een kleur). De gedachte dat je met meer geld te tafel kunt verlaten wanneer jij een ‘wanhoopsinzet’ doet, is vrij klein. Vaak zet je dan in op een los getal waarvan de kans op winst kleiner is, maar de mogelijke winst wel hoger. Dit is echter verre van slim, want je kunt beter een aantal uren of dagen pauze nemen en vanaf dat punt pas weer verder gaan.

Zou je nog verder moeten gaan?

Het antwoord op deze vraag is nee. Het feit dat je al aan het verliezen was, is een teken dat het tijd is om even pauze te nemen. Bij online roulette is er geen behendigheidsfactor, het spel is gebaseerd op kans. Neem voldoende rust en ga met een heldere blik weer verder. Dit kan jij alleen doen wanneer jij niet gefrustreerd bent en je rust hebt genomen. Morgen heb je weer een kans om online roulette te spelen, vandaag is even niet jouw geluksdag.

Een fout die veel online roulette spelers maken, is dat zij hun verliezen proberen op te lossen door nog meer in te zetten. Dit is de slechtste tactiek die jij kunt bedenken, want bij deze tactiek zul je een bevredigend gevoel krijgen, ook al win je. De kans is namelijk groot dat jij bij een plotselinge winst op een moment als deze toch nog verder speelt.

Stop met het achterna zitten van verliezen

Om te stoppen met het achterna zitten van je verliezen, moet je jouw algehele kijk op online roulette aanpassen. Probeer je meer te richten op het groter geheel van het spel en start iedere keer op 0. Probeer vooral niet na te denken over je voorgaande verliezen, maar richt je op het heden. Het verleden is geweest, het heden is waar jij kunt winnen. Verwacht dat je kunt verliezen, maar natuurlijk ook kunt winnen. Je moet niet geshockeerd zijn wanneer jij een keer verliest, dit kan iedereen overkomen.