Heb jij al eens van het Margiela systeem gehoord? Waarschijnlijk dit, want dit systeem is bijzonder nieuw. En met bijzonder nieuw, bedoel ik spiksplinternieuw. De kunst van dit systeem zit hem in de herhaling. Het is namelijk het ideale automatische systeem dat ik ken.

Je kunt het Margiela systeem eenvoudig leren met de uitleg die ik je straks geef. Jij kunt dan ook dit systeem toepassen in verhouding tot je eigen budget. Want misschien nog wel het grootste voordeel van het Margiela systeem is dat je jouw budget eenvoudig kunt afstellen en vice versa op dit systeem.

Ook is het systeem handig om verantwoord te spelen. Kies met jezelf een bedrag af, stel het systeem in en wijk er vervolgens niet meer van af. Dat zorgt er kortom voor dat je een stuk eenvoudiger veel geld kunt winnen.

De achtergrond van het Margiela systeem

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van roulette. Dit roulette systeem is namelijk zo nieuw, dat we het ook nog maar net kennen.

We hebben goed moeten zoeken, want het systeem is namelijk alleen eerder besproken op een Italiaanse site. Deze website, opgericht door een roulette speler die vooral vaak in het beroemde San Remo te vinden is, staat bekend als een autoriteit op het gebied van online roulette.

Dat wij de Nederlandstalige roulette autoriteit zijn, weten wij al enige tijd. Je kunt namelijk lastig om ons heen als je een simpele zoekopdracht in Google naar roulette gerelateerde artikelen doet. Daar zijn we hartstikke trots op en dat gaat in de toekomst alleen nog maar meer worden.

Genoeg over ons, want de bekender van het Margiela systeem is een stuk interessanter. De beste man (daar gaan we tenminste van uit), zou ook meegaan doen aan het roulette kampioenschap in Malta als we zijn website mogen geloven. Dat hij daar het Margiela systeem gaat gebruiken, is bijna onvermijdelijk. Want als iemand zo lovend over een bepaald systeem is, zal dit ook aan de roulette tafel terug te zien zijn.

De roulette strategieën vliegen je bijna om de oren als je kijkt naar zijn website, maar de enige strategie die er echt uitspringt, is het Margiela systeem.

Dit is de werking van het Margiela systeem

Als je de Margiela systeem wilt toepassen, moet je ten eerste op twee kolommen en twee rijen ieder 5 procent van je bankroll inzetten. Dit zou betekenen dat je met een bankroll van 100 euro al vier keer 5 euro inzet. Vervolgens zet je op ieder drietal en zestal getallen in vanaf 22,23,24.

Dat betekent dat je op 9 opties verder inzet. Daar zet je telkens met 2 procent in. Bij een bankroll van 100 betekent dit 2 euro. Als de minimuminzet op een tafel 5 euro is, dan moet je voor een lagere tafel kiezen. Anders is het niet rendabel om dit spel te spelen.

Succes met het Margiela systeem!