De enorme hoeveelheid getallen die je bij roulette voorbij ziet komen kan een mens werkelijk waar gek maken. En als jij het je niet kunt voorstellen, heb ik een bijzonder treffend praktijkvoorbeeld voor je waar je uit kunt halen dat er toch echt getallen zijn die ons gek kunnen maken. Roulette is zo’n spel waar de getallen centraal staan. Je hebt ze nodig om te kunnen verdienen. Lukt het je niet, dan zal je diezelfde getallen de schuld geven.

Tommy werd gek van roulette. Maar niet meteen

Het verhaal van Tommy zullen sommige van mijn volgers niet onbekend in de oren klinken. Ik heb het namelijk op een van onze meet-ups al een keer over hem gehad.

Tommy was zelfs aanwezig.

Tijdens deze meet ups kon je niet om Tommy heen. Hij had er geen problemen mee om te laten zien dat hij een van de meest succesvolle spelers was. En dat is ook niet zo gek als je hem zou geloven. Alleen in 2013 beweerde Tommy al meer dan 40000 euro roulette winst te hebben gepakt. En dat alles met het spelen van online roulette.

Skeptici zagen toen al dat er iets niet klopte. In werkelijkheid stond Tommy helemaal niet in de plus.

Direct op zijn achttiende roulette spelen

De seconde dat Tommy 18 werd, leek hij wel naar het casino te sprinten. Als we zijn ouders mogen geloven was hij altijd al helemaal gek van roulette. Hij hield enorm van het spel en had een simpele variant in de schuur staan die hij voor nog geen honderd euro op de kop had getikt.

Als ik hoor dat iemand zelf een roulette tafel achter heeft staan, weet ik meteen hoe laat het is. .

Het ging al meteen mis

Waar Tommy de fout mee inging, was dat hij dacht dat het spel af en toe in zijn voordeel moest komen. Zou hij zijn inzet blijven verdubbelen, dan zou roulette hem helpen om weer minstens op quitte te spelen.

Dit ging zo ver door dat hij regelmatig zijn volledige bankrekening leegspeelde. Net als er dan weer geld was binnengekomen, brandde Tommy alles er doorheen. Tot het punt dat zijn ouders aangaven dat het tijd was om hulp te zoeken.

De getallen maakten Tommy als het ware gek. Alles wat hij wilde was de juiste getallen zien. Deze hoop ging zo ver door, dat het hem niet lukte om meer helder na te denken. Het enige wat hij kon, is gokken. Gokken totdat dat ene getal zou vallen.