Mobiele roulette is een up and coming beweging. Smartphones zijn niet meer weg te denken uit de moderne wereld, waardoor vrijwel alles wat offline mogelijk is, straks ook op dit apparaat gedaan kan worden.

Een kleiner en ander toestel vereist andere spelregels. Je hebt niet dezelfde controle als op een laptop of grote tablet. Je moet op een klein scherm inzetten plaatsen wat soms voor lastige situaties kan zorgen.

Je bent niet de eerste speler die dit probleem probeert te tackelen. Ik heb ook ooit moeten wennen aan smartphone roulette. De kleine knopjes kunnen het plaatsen van een inzet soms wel heel erg lastig maken.

Hier heb ik een makkelijke oplossing voor, namelijk het aanpassen van de inzethoeveelheden. Speel niet met de hoogtes die je gewend bent. We gaan voor smartphone roulette downscalen.

Deze fouten worden veel gemaakt met smartphone roulette

Er zijn te veel pijnlijke verhalen te vinden van spelers die niet goed konden om gaan met roulette op smartphone, waardoor er plotseling veel werd verloren.

Het meest bekende (en schrijnende) voorbeeld is van een speler die 1000 euro roulette tegoed had. Deze speler heeft er maanden over gedaan om dit bedrag op te bouwen. Hij begon met slechts 10 euro en na 2 maanden staat er een dikke duizend euro op zijn account.

Toen hij onderweg was naar huis na een intense werkdag wilde hij in de trein nog een spelletje roulette spelen. Op zijn iPhone 5s zit een relatief klein scherm, waardoor spellen als roulette niet heel makkelijk te spelen zijn. Het plaatsen van een inzet op dit apparaat is niet al te eenvoudig.

Je moet namelijk kiezen tussen de verschillende fiches waar ieder een andere hoeveelheid aan gekoppeld is. Klik je net even verkeerd, dan zou je zomaar eens een fiche van 500 of zelfs 1000 euro kunnen aanvinken. .

Tenminste, als je voor de smartphone roulette tafel hebt gekozen waar je met alle limieten kunt spelen. En dat is precies wat deze speler had gedaan.

In een moment van onoplettendheid plaatste hij een fiche van 1000 euro op rood. Hij schrok zich dood toen hij zag dat hij de inzet niet meer kon annuleren, het wiel was namelijk al aan het draaien. .

Toen er een zwart getal viel, kon hij wel door de grond zakken. Wat een pech. .

Lagere inzetten voorkomen pijnlijke situaties

Door met lage inzetten te spelen en een roulette tafel met lagere limieten te kiezen, voorkom jij dergelijke situaties. Zoals je in dit voorbeeld zit kan het je duizenden euro’s schelen. Dat wil jij toch niet meemaken?