Roulette is een geniaal spel om drankspelletjes mee te spelen. Je moet vaak goed zoeken om dit spel te vinden. Veel feestwinkels verkopen het en je kunt het tegenwoordig ook vinden bij winkels als Action en de Hema.

Een goede speurtocht richting het roulette drankspel is een van de beste speurtochten die jij deze week gaat doen. Want jij moet het spel, indien je van een drankje houdt, absoluut gespeeld hebben.

Ik leg je uit hoe jij van jouw vrienden met dit drankspel kunt winnen. In tegenstelling tot normale roulette tafels, zal je aan de drank roulette tafel een afwijking kunnen vinden.

Let op de draaiing van het wiel

Om te beginnen gaan we bestuderen hoe het wiel eindigt als we het meerdere keren laten draaien. Bij goedkope drank roulette wielen zie je al snel dat er een afwijking is. Bij sommige wielen kan deze afwijking groter zijn dan bij andere. Dus let goed op wat er precies gebeurt.

Als je een afwijking vindt, dan moet je ervoor zorgen dat jij de speler bent die het wiel mag draaien. Tevens moet je de speler zijn die bepaalt waar het wiel begint met draaien.

Op basis van deze twee factoren kan jij bepalen hoelang het wiel draait door harder of zachter te draaien en waar het start. Vanaf dat punt heb je dus invloed waar het balletje eindigt.

Magneten

Je kunt met magneten het drank roulette wiel beïnvloeden als nooit tevoren. Een slimme tactiek is het zeker, want niemand zal doorhebben dat de kleine magneetjes zorgen dat het wiel op een bepaalde plek eindigt.

Het eerste magneetje leg je in een van de vakjes, of nog beter, stop je in de roulette bal. De tweede magneet plaats je op de plek waar je wilt dat het balletje terechtkomt. Zo beïnvloedt jij zelf het roulette spel en kan jij de drank naar jouw vrienden toe schuiven.

Water in plaats van alcohol

Heb jij invloed op de eindplek van het balletje? Dan kan je water plaatsen op de plekken wanneer jij aan de beurt bent. Zo drinken jouw vrienden zware alcohol, terwijl jij blijft genieten van water!

Iedere ronde weer drink jij met gemak jouw shotje op. Want een shotje water gaat er toch wat makkelijker in dan alcohol!