Huh iets leren van beginnende roulette spelers? Dat is wel het laatste waar je aan zou denken. Maar ik maak geen grapje. Als je van een groep spelers kan leren die door velen onderschat wordt, is het wel de groep met nieuwe spelers. Roulette kan namelijk op de meest rare manieren beginnen en eindigen. En op het begin is het al meteen raak voor roulette fanaten.

Wat is dan precies wat jij van roulette spelers kun leren die net begonnen zijn?

Ik heb een lange uitleg gemaakt voor spelers die dit zouden willen ontdekken. En het zijn maar liefst 5 delen.

Het plezier in het spel?

Veel ervaren spelers spelen eigenlijk alleen nog maar roulette om zoveel mogelijk geld te winnen. We willen het liefst heel veel winnen.

En dat doen we altijd met het doel dit in zo’n kort mogelijke tijd te doen.

In principe ben ik ook zo’n speler geworden. Ik probeer er echter alles aan te doen om dit te voorkomen.

Want als het plezier in het spel weg is, kan je soms beter wat anders gaan doen. Roulette moet namelijk wel een leuk spel blijven.

Ik adviseer je daarom om wat ruimer naar het spel te kijken. En beperk je niet tot het denken op een simpele manier.

Begin rustig

Een nieuwe speler lijkt soms beter in staat te zijn om rustig te kunnen beginnen dan ervaren spelers. En dat heeft op termijn een veel betere invloed op je resultaat. Alleen waarom doen ervaren spelers dit dan zo weinig? Wat houdt hun tegen om ook niet meer gericht te zijn op een gezondere speelstijl?

Rustig beginnen is hier ongelofelijk belangrijk. En probeer dit dan ook mee te nemen.

Minder geld

Je hoeft niet iedere keer met zoveel geld te spelen als je bij andere mensen ziet. Als jij een keer met minder geld wil spelen, dan moet je die vrijheid hebben.

Iemand die voor de eerste keer speelt zal een veel kleiner roulette budget kiezen. En vooral zal die niet beïnvloed worden door anderen.

Het slimme hieraan is dat je veel slimmer met je opties omgaat. Je kunt veel langer doorspelen en de kosten zullen veel lager worden.

Blij zijn met je winst

En ook in de toekomst zal je geluk groter worden als je gewoon eens blij bent met je winst. Zelfs als de winst klein is. Ik zie liever dat je een leuke tijd hebt dan dat je teleurgesteld bent met het resultaat.