Je kunt meer succes halen met roulette, maar hoe is voor veel spelers een raadsel. Snel nog een grote inzet plaatsen voor je stopt of juist heel veel spreiden. Het zijn beide trucjes die niet in deze top 3 terugkomen. Dit zijn namelijk trucjes die helaas niet werken en jou niet meer geld gaan opleveren. Wat jou wel meer geld gaat opleveren, zijn de drie onderstaande roulette trucs om meer te winnen. Gebruik je de trucs goed, dan kan het zomaar zo zijn dat jij volgende week een gelukkig mens bent. Gebruik je ze verkeerd, dan heb je het artikel helaas niet goed genoeg gelezen ;-).

3. Stel een budget per ronde in

Een grote fout die veel spelers maken is dat ze met een te variabel bedrag per ronde spelen. Hierdoor is er in hun spel geen duidelijke lijn te vinden waardoor het onduidelijk is wanneer je op winst of verlies staat. Ook kan je met een grote inzet zoveel verliezen dat je met je resterende budget niet meer het verloren bedrag kan terugwinnen. Het is dus geen verrassing dat je met een hoge inzet al snel in de problemen kan komen. Door juist wel te richten op een inzet per ronde, kan jij ook na een paar verliezen vrij eenvoudig je inzet terugwinnen en zelf op een winst uitkomen. Kies een budget dat gelijk is aan /20 je startbankroll. Zo kan je lang blijven gokken en weet je zeker dat je niet meer verliest dan je lief is.

2. Zet op getallen in?

Simpele kansen zoals zwart en rood gaan je helaas niet rijk maken. Er zijn een paar verhalen van mensen die hier wel rijk door werden, maar zij namen enorme risico’s. Zo heeft drie jaar geleden een man uit Engeland zijn complete vermogen op rood ingezet. Hij slaagde er in om zijn vermogen te verdubbelen, met geluk. Want als hij had verloren had hij helemaal geen geld meer gehad.

Als je op getallen inzet krijg je wel de mogelijkheid om met een kleine inzet grote bedragen te winnen. Door deze strategie te volgen kan je daardoor ook eerder winnen met een klein budget. Een groot budget voor aan de roulettetafel is niet meer perse nodig met deze tip!

1. Bepaal vooraf wanneer je stopt

De

meest

voorkomende fout bij roulette is het te lang doorspelen van het spel. Wat ongelofelijk veel spelers doen is dat ze na een winst hun inzet ophogen en door blijven spelen. Veelal doen zij dit omdat ze nóg meer willen winnen. Maar als jij accepteert dat je beter na een winst kunt stoppen, kan ik je garanderen dat je op de lange termijn succesvoller roulette kunt spelen.

Schrijf van te voren een bedrag op aan winst waarbij jij direct zou stoppen wanneer je dit bedrag zou bereiken. Als je dit bedrag tijdens roulette bereikt,

stop je direct

.

Duidelijk toch?