Wat een roulette strategie jou ook kan vertellen, uiteindelijk is een roulette strategie amper nodig als de structuur van jouw spel goed genoeg is. Velen spelen zonder een duidelijke structuur, wat veelal als gevolg heeft dat geld er sneller uitgaat, dan dat het binnenkomt. Heel lastig allemaal, het creëren van een winnende structuur. Toch?

Nee, het maken van een sterke structuur waar je op kunt bouwen is absoluut niet lastig. Hoe jij dan wel zo’n structuur kunt realiseren, vertel ik je verderop. Deze kennis helpt jou voor altijd bij het gebruiken en toepassen van een ijzersterke roulette structuur. Dan weet je eens voor altijd, hoe je dit geweldige spel het best kunt spelen.

Hier moet een roulette structuur aan voldoen

Toen ik deze structuur ontwierp, is gelet dat beide vormen van roulette toepasbaar zijn. Je kunt dus voor online roulette en offline roulette deze structuur gebruiken. Ook voor de diverse varianten op roulette is deze structuur prima toepasbaar. Franse roulette, Amerikaanse roulette en ga maar door. Zelfs voor highroller roulette is mijn structuur eenvoudig toe te passen!

Een goede structuur, voldoet vaan de volgende drie punten. Waar en wanneer je ook speelt, zorg ervoor dat je altijd deze drie elementen verwerkt in jouw structuur.

Inzetschema

Als je met het maken van een strategie of structuur bezig bent, moet je er altijd voor zorgen dat er een bepaald inzetschema heerst. Dit schema moet je vrijwel altijd zelf maken, aangezien de meeste inzetschema’s slechts gebaseerd zijn op het budget ofwel de bankroll van een bepaalde groep spelers.

Waarschijnlijk komt jouw bankroll namelijk helemaal niet overeen met die van heel veel andere spelers. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je met een bankroll speelt die een eigen inzetschema kent.

Onder een inzetschema verstaan we een tabel of structuur waar in staat wat je inzet wanneer jouw bankroll op een bepaalde hoogte is. Is jouw bankrol bijvoorbeeld 500, dan zet je 10 keer de minimuminzet in. Is het 250, dan kan dat 5 keer zijn. Zolang de verhoudingen maar duidelijk zijn, kan jij een bruikbaar inzetschema maken.

Begin en einde

Iedere structuur moet een duidelijk begin en einde kennen. Met welk bedrag start je maar vooral, op welk bedrag eindig je met spelen? Structuren en strategieën zonder een duidelijk einde gaan vrijwel altijd te lang door. Vaak resulteert dit in grote verliezen en dat is precies wat we met een goede structuur willen voorkomen.

Toepasbaarheid

Het belangrijkste is vaak nog wel dat je een structuur vormt, die toepasbaar is met jouw budget. Maak geen structuur die onhaalbaar is of te veel geld kost. Denk goed na voordat je een strategie of structuur start, zo weet je zeker dat je voldoende geld wint.