Heb jij de afgelopen tijd nog kunnen knallen aan de roulette tafel? Zoals iedereen wel weet staat roulette bol van de ups en downs, wat komt door het onvoorspelbare aspect. Een kansspel zal voor een uitkomst zorgen die jij onmogelijk kunt voorspellen, waardoor er diverse stappen genomen moeten worden om te zorgen dat jij zo veilig mogelijk speelt. Enkele van deze stappen, zijn verwerkt in de gouden regel. Deze ongeschreven maar bruikbare regel, moet ervoor zorgen dat je zo effectief mogelijk speelt.

De vijf principes

De gouden regel bestaat weer uit vijf onafhankelijke onderdelen. Als je dus al een van deze vijf principes uitvoert, ben je al een stukje dichterbij een succesvol roulette resultaat.

Discipline

De volgorde van de vijf principes, komt overeen met de volgorde waarin je de principes moet uitvoeren. Allereerst, discipline.

Zonder discipline, gaat het een lastig verhaal aan de roulette tafel worden. Je moet je bewust zijn van de voor- en nadelen van roulette. Vooral door dit te weten, weet je ook dat je alleen met voldoende discipline er voordelig uit kunt komen.

Discipline is vooral nodig bij het hanteren van de afspraken die jij met jezelf maakt. Als jij met jezelf afspreekt dat jij niet meer dan twintig euro op je casino account stort, moet jij je hier ook aan kunnen houden. Een speler die niet in staat is om goede afspraken met zichzelf te maken, is een gevaar voor zichzelf.

Afspraken maken

De discipline is nodig om afspraken in stand te houden. Deze afspraken moeten echter wel eerst gemaakt worden. Door afspraken met jezelf te maken, ga jij niet verder dan wat je van plan was. Je geeft niet meer geld uit en je kan je vasthouden aan een vast inzetpatroon.

Uiteindelijk ga je merken dat het steeds makkelijk wordt om je aan afspraken te houden.

Slim spelen

Slim spelen heeft niet zozeer te maken met hoe slim je bent, maar meer met het gebruik van systemen en strategieën. Niet alleen zorgen systemen ervoor dat je gedisciplineerder speelt, maar je kunt ook beter je voortgang bijhouden. Hierdoor is het herkennen van een succesvolle strategie vele malen eenvoudiger.

Leren

Tijdens roulette kan je van alles blijven leren, wat je ook doet. Je leert welke inzetten je wel moet maken en welke juist niet. Op termijn zal je deze kennis in jouw voordeel kunnen inzetten, met hopelijk een vruchtbaar resultaat als gevolg.

Ook de uitkomsten van strategieën geven jou waardevolle informatie omtrent het reilen en zeilen aan de tafel. Sla daarom je slag en pak uit iedere actie les!

Lef

Het tonen van lef is nodig om sterk voor de dag te komen. Als het nodig is, moet jij klaar staan om lef te tonen en hard actie te ondernemen. Ben jij in staat om dit te doen? Dan ga jij het goed doen met roulette!