Nog nooit een roulette strategie gebruikt maar altijd al een keer willen doen? Dan is het vandaag tijd om voor het eerst een online roulette strategie toe te passen! Het toepassen van een dergelijke online roulette strategie is eenvoudig en kan je op de lange termijn veel geld laten winnen. Je moet echter wel waken voor enkele veel gemaakte fouten, waar ik je in dit artikel op wijs. Want het is niet de bedoeling dat je geld verliest. Winnen met roulette, dat doe je door gebruik te maken van een goede online roulette strategie. ?Het balletje bij de 17 in de cilinder van Roulette

Hoe kies ik een goede online roulette strategie

Als je net start met het spelen van online roulette is het verstandig om eerst alles over het spel te leren. Wat zijn de inzetmogelijkheden? En hoeveel geld win ik als ik op bepaalde inzetmogelijkheden inzet? Als je eenmaal op de hoogte bent van de verschillende inzetmogelijkheden is het tijd om het spel pas echt te begrijpen. Je moet namelijk eerst de keuze maken hoeveel geld jij wilt inzetten. Dit bedrag moet haaks staan op het bedrag dat je zou willen winnen. Als je geen realistisch budget kiest, is de kans daarom ook hoog dat jij je geld op het spel zet voor niets.

Een online roulette strategie is normaliter niet gebaseerd op een bepaald budget, maar wel op een bepaald doel. Zo is de Martingale strategie, een strategie waarbij je continu je inzet blijft verdubbelen en je uitsluitend inzet op simpele kansen als rood/zwart, een strategie waarbij de kosten hoog op kunnen lopen maar de baten ook hoog kunnen zijn.

Het is het doel waar je in eerste instantie je inzet op baseert. Kies voor een strategie die past bij jouw budget, en het doel zal vanzelf haaks staan op de mogelijkheden. Je hebt dus al door dat bij het toepassen van de Martingale strategie een hoog budget van je gevraagd wordt. Het is daarom slim om je inzet te baseren op de mogelijkheden die deze strategie je biedt.

Wil je de Martingale strategie voeren als online roulette strategie? Dan raad ik je aan ook een ruim budget te kiezen.

Een online roulette strategie voor beginners

Als beginners zijn roulette strategieën goed waarbij je met een laag bedrag op lastige kansen speelt. Dat betekent dat je bijvoorbeeld vaak op getallen inzet en niet vaak op simpele kansen als rood/zwart. Wanneer je met een klein bedrag speelt, is een getal voortkomend uit een inzet op een simpele kans niet interessant aangezien de winst ook laag zal zijn.

Win je met een bedrag van 5 euro op een getal, dan kan je ook meteen rekenen op een winst van 175 euro. Wanneer dit meerdere keren voorkomt draai je al een ‘omzet’ van boven de 500 euro. Daarom is het meer dan slim om te starten met een inzet op een individueel getal wanneer je met een klein budget speelt.