Een van de grotere online roulette website op het web beweert dat het Cancellations systeem in staat is een gegarandeerde winst te leveren. Nu moet ik toegeven, het is algemeen bekend dat ‘gegarandeerde winst’ in de titel van een blogartikel ongetwijfeld meer bezoekers trekt. Daarom heb ik het in deze review van het Cancellations systeem ook gedaan.

Maar wanneer jij als recensent met zulke termen gooit, bevindt je je in grijs gebied. Want als je beweert dat een systeem voor gegarandeerde winsten kan zorgen, moet dat ook echt zo zijn. Een garantie is kortom een garantie, toch?

Om jou een eerlijke kijk te geven op het ‘bewezen’ Cancellations systeem, heb ik het systeem uitvoerig getest. De resultaten worden besproken aan het einde van deze blogpost.

Wat is het Cancellations systeem?

Het Cancellations systeem gaat als het ware uit van inzetmogelijkheden met simpele kansen. Deze simpele kansen zijn de kleuren, even en oneven en laag en hoog. Deze opties zijn altijd te vinden aan de overzijde van het rouletteveld en kunnen alleen 2 keer de minimuminzet of hoger op worden ingezet.

Dit systeem zou volgens de schrijver gebruikt moeten worden door spelers met een ruimer budget. Omdat ik het systeem ga testen aan de oefentafels, maak ik mij geen zorgen over het budget. Met voldoende oefengeld op zak (5000 euro speelgeld) kan ik vrijwel ieder systeem testen.

Je kunt voor het Cancellations systeem kennelijk het best rood of zwart kiezen. ‘Omdat het makkelijk uit elkaar te houden is’.

Werking van het systeem

Voordat je begint met spelen dien je tien inzetten te noteren. Het is niet helemaal duidelijk op basis van wat je deze inzetten moet kiezen. De schrijver lijkt willekeurig wat getallen gekozen te hebben. Ik schreef hiervoor 3 3 3 4 4 5 9 4 9 3 op. Telkens als je een inzet plaatst, moet dit de som van de buitenste twee getallen van de reeks zijn. Bij mij zou de eerste inzet dan 6 euro zijn. Telkens als je winst maakt, streep je de twee buitenste getallen door. Indien je verliest, dan voeg je de som van de getallen aan het begin van je reeks toe.

Als alle getallen zijn weggestreept is het Cancellations systeem in haar volledigheid uitgevoerd. Wanneer je moet stoppen is niet helemaal bekend. Want er lijkt wel een stop te zijn verwerkt voor een succesvol verloop van het systeem, maar niet onsuccesvol.

Omdat de schrijver zo overtuigt is van dit systeem, en dus de term gegarandeerde winst gebruikt, zal er misschien wel geen stop in het Cancellations systeem voor verliezers zitten.

Dus, is het Cancellations systeem wat?

Samengevat is dit een systeem dat beter is dan veel andere systemen. Alleen gegarandeerde winst ga je er absoluut niet mee behalen. Er is geen enkele systeem, ook niet het Cancellations systeem, dat voor een gegarandeerde winst kan zorgen. On-mog-e-lijk.