Een casino spel geeft iedere keer weer op een andere manier risico aan het spel mee. De ene keer moet je wel meegaan om nog kans te maken op een winst. Neem bijvoorbeeld blackjack, waar het slim is om soms mee te gaan wanneer het risico alsnog groot is. Zulke risico’s moet je af en toe nemen om nog te kunnen winnen, alleen zitten hier soms verschillende risico’s aan vast. Daarom is het verstandig om te weten wat je precies bij roulette moet doen als je met geld speelt. Hoeveel moet je inzetten en wanneer ga je verstandig met je geld om. Lees daarom snel verder!

Begin met het kiezen van een budget

Het eerste dat je met roulette moet leren te doen, is het kiezen van een budget. Het klinkt kinderachtig, maar dat is het absoluut niet. Je moet als roulette speler het rustiger aandoen dan bij andere spellen, aangezien de snelheid van het spel soms de overhand kan nemen.

Daardoor is het kiezen van de juiste strategie hierbij belangrijk, aangezien je anders niet weet wat je precies met je geld moet doen. Het budgetstuk, hoort daarom ook bij je roulette strategie, iets wat je niet te licht moet opvatten.

Het kiezen van een budget doe je op basis van jouw doelen en vermogen. Je moet in principe nooit meer dan met een paar procent van jouw vermogen spelen. Hoe hoger jouw vermogen is, hoe meer je in absolute getallen kunt gebruiken voor roulette. Dit geldt alleen niet voor de relatieve verhoudingen, want je moet juist wel minder naar verhouding inzetten. Een procent op 10.000 is een stuk anders dan op 100.000. Knoop dat dan ook goed in je oren.

Afstellen van budget op strategie

Vervolgens kies je je doelen uit. Hoeveel wil je winnen en wat voor een risico wil je nemen? Indien je echt veel wilt winnen, bijvoorbeeld 500 met 100, dan is het verstandig om ten eerste op getallen te spelen en je verwachtingen bij te stellen. Mogelijk gaat het je lukken om je budget te vervijfvoudigen, maar je zult een nog grotere kans hebben dan dat je het verliest. Aangezien je bereid bent om een flink risico te nemen, zitten hier ook gevolgen aan vast. En een van die gevolgen, is dat jij het startbudget kunt verliezen.

Speelwijze naleven

De speelwijze die jij op het begin kiest, dien je ook te blijven volgen. Je moet het niet te makkelijk opvatten dat wanneer je al een deel van je doelen behaalt, het ook meteen nodig is om je inzet drastisch te verhogen. Als je dit namelijk doet, raak je het overzicht kwijt en zal het lastiger zijn om nog te kunnen winnen.

Speel daarom strategisch en kies ervoor om niet te agressief in te zetten na een winst of verlies. Dan ga je namelijk altijd verstandig en slim met je geld om bij roulette.