Betting His Entire Life On 1 Roulette Spin, Ashley Revell

Laat ik alvast een verwarring uit de wereld helpen, het is nooit slim om al je geld op rood te zetten. ? Waarom? Omdat je nooit moet spelen met geld dat je niet kunt missen. Wanneer jij al je geld op rood inzet, bestaat er een kans van 52.8 procent dat je al je geld verliest en dat je morgen geen boodschappen meer kunt doen. Toch zijn er mensen geweest die de afgelopen jaren zo gek zijn geweest om al hun geld op rood in te zetten. Het resultaat? Dat lees je in dit artikel.

Ashley Revell, 32 jaar en een absolute durfhals

Eén van de bekendste inzetten ooit is de inzet van Ashley Revell. Ashley besloot in 2010 al zijn bezittingen te verkopen om vervolgens het geld dat deze bezittingen opbrachten in te zetten op rood aan de roulettetafel. Uiteindelijk was de inzet van Ashley ruim 100.000 euro, op rood. Eenn negatieve uitkomst bij roulette zou ervoor hebben gezorgd dat Ashley geen cent meer over had, of dat hij opeens 100.000 euro rijker was.

Vlak voordat Ashley de inzet plaatste, werd hem de vraag gesteld of hij een goed gevoel had bij het op het spel zetten van zijn complete vermogen. Ashley zei, zonder te twijfelen, dat hij hier geen seconde spijt van heeft gehad. Toen Ashley zijn inzet had geplaatst, draaide de dealer aan het roulettewiel. Ashley vertelde journalisten dat hij pas de keuze voor een kleur maakte toen het roulettewiel was begonnen met draaien. En jawel, het roulettewiel stopte op de kleur rood. Ashley werd in één klap honderdduizend euro rijker.

Wat deed Ashley nog meer? ?

Ashley was van mening dat hij perfect voorbereid moest zijn voor de grote dag. Hij had met zijn laatste geld een smoking gehuurd omdat hij er op D-Day wel goed uit moest zien. De gok van zijn leven was bedoeld om een nieuw pad in zijn leven aan te boren, of hij zou verliezen of winnen, hij wou een nieuwe start maken.

Sky One had deze monstergok zelf opgenomen, waardoor honderdduizenden mensen live de roulette inzet van Ashley konden beschouwen. Het grappige is, dat via social media al bekend was dat Ashley gewonnen had aangezien er een buffertransfer tussen de daadwerkelijke gebeurtenis en de uitzending hiervan van twee minuten zat. Hierdoor was de verrassing voor sommige mensen al over. Toch werd dit bijzondere televisiemoment door meer dan 500.000 mensen live gevolgd. Ook op YouTube is deze gebeurtenis al vele miljoenen keren bekeken.

Moet ik nu ook al mijn geld op rood inzetten?

Nee, dit is iets wat je nooit zou moeten doen. Het is bijna één van de domste dingen die jij als gezond mens kunt doen. De kans dat jij namelijk al je geld verliest, is namelijk groter dan de kans dat jij je inzet zou verdubbelen. Wees daarom slim en denk hier amper over na. Je moet namelijk nooit spelen met geld dat jij niet kunt missen.